ZignSec
ZignSec tecknar kundavtal med ledande nordisk-baltisk bankkoncern (MFN)

2024-04-23 08:00

ZignSec har genom sitt dotterbolag, Web Shield, signerat ett kundavtal fokuserat på Baltikum med en ledande nordisk-baltisk bankkoncern.

Avtalet innebär att banken kommer att använda Web Shields lösningar för att effektivisera sina processer för kontoregistrering av nya handlare samt övervaka befintliga kunder, samtidigt som man säkerställer efterlevnad till lokala lagar och betalnätverkens regelverk. Som en del av detta samarbete får banken tillgång till Web Shields omfattande Online Academy-kurskatalog för att stärka bankens Compliance-team. 
 
"Detta partnerskap handlar inte bara om den omedelbara affärspåverkan utan även det långsiktiga värdet som vi kan tillföra bankkoncernen och hela det finansiella ekosystemet. Genom detta samarbete fördjupar vi vår relation med banksektorn vilket kommer att generera nya möjligheter och bidra till ytterligare innovation." - Glenn Mac Donald, VD, ZignSec. 
 
För mer information, vänligen kontakta: 
Glenn Mac Donald, VD  
Tel: +31 647 13 26 22 
glenn.macdonald@zignsec.com 
  
Om ZignSec 
ZignSec är en teknikkoncern inom den starkt växande RegTechbranschen. Bolaget tillhandahåller en SAAS-plattform med digitala realtidslösningar för kundkännedom och ID-verifiering med global räckvidd. Lösningarna används av företag som i sin tur kan optimera sina processer för ”onboarding” av såväl bolagskunder som konsumenter och samtidigt säkerställa regelefterlevnad till ständigt föränderliga lokala och globala regulatoriska krav inom kundkännedom (KYC) och åtgärder mot penningtvätt (AML). 
  
Nasdaq First North (ZIGN) 
Certified Adviser: Eminova Fondkommission AB, Tel: +46 8 684 211 00 


support@mfn.se (mfn.se)
MFN - www.mfn.se

ZignSec - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -