ZignSec
Kommuniké från extra bolagsstämma den 28 december 2023 i ZignSec AB (publ) (MFN)

2023-12-28 12:30

Extra bolagsstämma i ZignSec AB (publ), org. nr. 559016–5261 (”Bolaget”), ägde rum idag den 28 december 2023. Stämman beslutade, med erforderlig majoritet, i enlighet med samtliga föreslagna beslut. Nedan följer en sammanfattning av de huvudsakliga beslut som fattades.

Beslut om ändring av bolagsordningen

Stämman beslutade om ändring av bolagsordningens gränser avseende aktiekapitalet och antalet akter i enlighet med föreslagen lydelse i kallelsen.

Beslut om godkännande av styrelsens beslut från den 27 november 2023 om en riktad emission av teckningsoptioner

Stämman beslutade att godkänna styrelsens beslut från den 27 november 2023 om en riktad emission av högst 15 718 000 teckningsoptioner serie TO1 med rätt till teckning av högst 15 718 000 nya aktier i Bolaget. Rätten att teckna aktierna ska, med avvikelse från aktieägarnas företrädesrätt, tillkomma på förhand vidtalade investerare utsedda genom ett accelererat bookbuilding-förfarande genomfört av Vator Securities AB. För fullständiga villkor hänvisas till det offentliggjorda pressmeddelandet om styrelsens beslut från den 27 november 2023 om den riktade emissionen samt Bolagets hemsida group.zignsec.com/investor-relations.

Bemyndigande för styrelsen att vidta smärre justeringar av de på stämman fattade besluten

Stämman beslutade att bemyndiga styrelsen, den verkställande direktören eller den styrelsen eller verkställande direktören i övrigt förordnar, att vidta sådana smärre justeringar och förtydliganden av de på stämman fattade besluten i den utsträckning detta är erforderligt för registrering av besluten.

För mer information, vänligen kontakta:

Glenn Mac Donald, VD
Tel: +31 647 19 26 22 
glenn.macdonald@zignsec.com

Om ZignSec

ZignSec är en teknikkoncern inom den snabbt växande RegTech-branschen. Företaget tillhandahåller en SaaS-plattform med digitala realtidslösningar för kundkännedom och ID-verifiering med global räckvidd. Lösningarna används av företag som i sin tur kan optimera sina processer för att "onboarda" både företagskunder och konsumenter och samtidigt säkerställa efterlevnad av ständigt föränderliga lokala och globala regulatoriska krav för Know Your Customer (KYC) och Anti Money Laundering (AML).

Nasdaq First North Ticker Symbol: ZIGN

Certified Adviser: Eminova Fondkommission AB, Tel: +46 8 684 211 00


support@mfn.se (mfn.se)
MFN - www.mfn.se

ZignSec - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -