Izafe Group
Kommuniké från extra bolagsstämma i iZafe Group AB (MFN)

2023-12-21 14:30

Extra bolagsstämman i iZafe Group AB, org. nr 556762–3391, ("Bolaget"), ägde rum idag den 21 december 2023.

Långsiktigt incitamentsprogram till vissa anställda

Vid extra bolagsstämman beslutades att godkänna styrelsens förslag till beslut om långsiktigt incitamentsprogram till vissa anställda.

Incitamentsprogrammet innefattar emission av högst 7 907 877 teckningsoptioner, jämt fördelade i tre olika serier A-C, vilka ger rätt att teckna sammanlagt 13 179 795 B-aktier i bolaget, vilket vid full tilldelning och teckning medför en utspädningseffekt om cirka 5% av antalet aktier i Bolaget och cirka 4,9 procent av antalet röster i Bolaget.

Teckning av B-aktier genom utnyttjande av teckningsoptionerna sker till kvotvärdet (0,20 kronor), dock förutsatt att aktiekursen för Bolagets B-aktie på Nasdaq First North Growth Market uppnår aktiekursmål baserade på volymvägd genomsnittskurs (VWAP) under de tio handelsdagar som föregår dagen för bolagsstämman. Om aktiekursmålet för respektive serie inte uppnås sker en väsentlig höjning av teckningskursen för B-aktier som medför att aktuell serie inte kommer att utnyttjas för teckning av aktier.

Teckningsoptioner av serie A och B ger rätt att teckna två B-aktier per teckningsoption, med teckningsoptioner av serie C ger rätt att teckna en B-aktie per teckningsoptioner.

Aktiekursmålen för serie A–C är uppgår till 250, 375 respektive 500 procent av VWAP under den aktuella perioden.

Deltagarna kommer att erhålla ett lika stort antal av teckningsoptioner av varje serie.

Överlåtelsen av teckningsoptioner till deltagarna kommer att ske till marknadsvärdet, fastställt enligt vedertagen värderingsmetod (Black & Scholes-modellen).

Deltagarna avses delvis kompenseras för kostnaden för förvärv av teckningsoptioner genom nettolönetillägg.

Kontakter

Anders Segerström, Verkställande Direktör
Mail: anders.segerstrom@izafegroup.com
Mobilnummer: +46 70-875 14 12

iZafe Group AB (publ.)
David Bagares gata 3
111 38 Stockholm

E-post: ir@izafegroup.com
www.izafegroup.com
eucaps.com/izafe-group

Om iZafe Group AB (publ.)

iZafe Group är ett Life Science bolag som bedriver forskning, utveckling och marknadsföring av digitala medicinska lösningar och tjänster för tryggare läkemedelshantering i hemmet.
 
Bolaget leder utvecklingen av digital läkemedelsdispensering genom läkemedelsroboten Dosell samt SaaS-lösningen och den uppkopplade dosettasken Pilloxa. Bolagets lösningar minskar risken för felmedicinering i hemmet, ökar följsamheten, avlastar den offentliga vården, ökar livskvaliteten för patienter samt skapar en tryggare miljö för anhöriga.
 
Kunderna utgörs av privatpersoner, läkemedelsbolag samt offentliga och privata vårdgivare i Sverige, Norden och globalt. iZafe Group säljer primärt via väletablerade partners som redan besitter långa och djupa kundrelationer med de prioriterade kundgrupperna. Huvudkontoret ligger i Stockholm.
 
iZafe Group AB är noterat på Nasdaq First North Growth Market sedan 2018. Mangold Fondkommission AB är bolagets Certified Adviser. Ytterligare information finns på www.izafegroup.com

Bifogade bilder

Izafe Group Marketing


support@mfn.se (mfn.se)
MFN - www.mfn.se

iZafe Group B - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -