ZignSec
ZignSec leder vägen i lanseringen av Maltas nya bolagsregister (MFN)

2023-09-01 15:30

ZignSec, genom sitt dotterbolag Wyzer, tillkännager stolt den initiala lanseringen av Maltas nya bolagsregister (MBR). Den här nyskapande plattformen är utformad för att underlätta friktionsfria digitala interaktioner mellan företag och statliga myndigheter, för att förenkla deras verksamhet.

Lanseringen som genomförs stegvis planeras vara klar inom de närmaste månaderna. ZignSec kommer att få en del av intäkterna som genereras från samtliga genomförda transaktioner, vilket understryker betydelsen av detta partnerskap.

Kommentar från Glenn Mac Donald, VD för ZignSec:

"Detta projekt är ett av våra mest ambitiösa åtaganden och visar vårt engagemang för kompetens och innovation. Samarbetet med Malta Business Registry kommer att omdefiniera hur företag interagerar med statliga myndigheter, och vi är glada över värdet det kommer att tillföra maltesiska företag."

Detta initiativ återspeglar Maltas bolagsregisters åtagande att stödja företag, särskilt när det gäller att anamma ytterligare digitalisering av deras verksamhet. Den nya digitala plattformen kommer att erbjuda funktioner som syftar till att effektivisera processer för företag och företagstjänsteleverantörer.

För mer information, vänligen kontakta:

Glenn Mac Donald, VD

Tel: +31 647 13 26 22

glenn.macdonald@zignsec.com

Marie-Louise Gefwert, Styrelseordförande

Tel: +46 70 644 90 80

marie-louise.gefwert@zignsec.com

Om ZignSec
ZignSec är en teknikkoncern inom den starkt växande RegTechbranschen. Bolaget tillhandahåller en SAAS-plattform med digitala realtidslösningar för kundkännedom och ID-verifiering med global räckvidd. Lösningarna används av företag som i sin tur kan optimera sina processer för ”onboarding” av såväl bolagskunder som konsumenter och samtidigt säkerställa regelefterlevnad till ständigt föränderliga lokala och globala regulatoriska krav inom kundkännedom (KYC) och åtgärder mot penningtvätt (AML).

Nasdaq First North (ZIGN)

Certified Adviser: Eminova Fondkommission AB, Tel: +46 8 684 211 00


support@mfn.se (mfn.se)
MFN - www.mfn.se

ZignSec - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -