AroCell
AroCell presenterar på Stockholm Corporate Finance 15:e Life Science Kapitalmarknadsdagar (MFN)

2023-03-02 10:10

AroCell deltar på Stockholm Corporate Finance 15:e Life Science Kapitalmarknadsdagar den 8 - 9 mars 2023 på IVA konferenscenter i Stockholm. VD Anders Hultman presenterar den 9 mars kl. 08:00-08:30 den senaste utvecklingen och framtiden för bolaget.

Stockholm Corporate Finance arrangerar kapitalmarknadsdagarna för femtonde året i rad i samarbete med Financial Hearings och Infront Direkt Studios som är en fristående del av Nyhetsbyrån Direkt. Om du vill anmäla dig som deltagare till kapitalmarknadsdagen så använd denna länk, Stockholm Corporate Finance 15e Life Science Seminarium den 8-9 mars 2023 (lyyti.fi)

Kontakter

Anders Hultman, VD
Telefon: +46 (0) 8 799 67 50
E-post: anders.hultman@arocell.com

Om AroCell

AroCell AB (publ) är ett svenskt bolag som utvecklar och marknadsför blod- och urinprovstest. Bolaget är specialiserat inom onkologi och bakteriologi. Bolaget har en bred produktportfölj som används inom sjukvården och är etablerad på olika marknader. Inom onkologi använder AroCell olika biomarkörer, TK1 och cytokeratiner, för att stödja behandlingen av olika cancerformer så som bröst-, prostata- och urinblåsecancer. AroCells produktportfölj inkluderar även ett bakteriologisk snabbtest för enkel och säker diagnos av tyfoidfeber. AroCell (AROC) är listat på Nasdaq First North Growth Market med Redeye AB som bolagets Certified Adviser. För mer information, se www.arocell.com


support@mfn.se (mfn.se)
MFN - www.mfn.se

AroCell - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -