Sensec
Sensec: BOLAGSVERKET HAR LÄMNAT TILLSTÅND ATT VERKSTÄLLA FUSIONSPLANEN MELLAN TRANSFER GROUP OCH SENSEC HOLDING, SAMT PRELIMINÄR TIDPLAN AVSEENDE FUSIONEN (beQuoted)

2022-03-01 15:40

BOLAGSVERKET HAR LÄMNAT TILLSTÅND ATT VERKSTÄLLA FUSIONSPLANEN MELLAN TRANSFER GROUP OCH SENSEC HOLDING, SAMT PRELIMINÄR TIDPLAN AVSEENDE FUSIONEN

Bolagsverket har lämnat tillstånd till Transfer Group AB (publ) ("Transfer") att verkställa fusionsplanen avseende fusionen mellan Transfer och Sensec Holding AB (publ) ("Sensec"). Sista dag för handel i Sensecs aktie på Nasdaq First North Growth Market är beslutad till att vara den 14 mars 2022.

Bolagsverket beräknas registrera fusionen den 18 mars 2022. I samband med registreringen av fusionen kommer Sensec att upplösas och samtliga dess tillgångar och skulder att övergå till Transfer.

I samband med att Bolagsverket registrerar fusionen kommer de aktieägare som är upptagna i Sensecs aktiebok att erhålla fusionsvederlag. För varje aktie i Sensec erhålls cirka 0,751671359 aktier i Transfer. [1]Utbokning av aktier i Transfer till Sensecs aktieägare, dvs. fusionsvederlaget, sker från och med den 21 mars 2022 i enlighet med respektive förvaltares rutiner.

Se även preliminär tidplan nedan som kan komma att ändras beroende på, exempelvis, Bolagsverkets handläggningstider.

Preliminär tidplan:

14 mars 2022
Sista dag för handel i Sensecs aktie på Nasdaq First North Growth Market

15 mars 2022
Transfer ansöker om registrering av fusionen hos Bolagsverket

18 mars 2022
Bolagsverket registrerar fusionen och Sensec upplöses

21 mars 2022
Utbokning av Transferaktier till Sensecs aktieägare, dvs. fusionsvederlaget, och upptagande till handel av de nyemitterade aktierna i Transfer på NGM Nordic SME påbörjas i enlighet med respektive förvaltares rutiner

[1] Antalet fusionsvederlagsaktier, dvs. 96 393 533 dividerat med antalet utestående aktier i Sensec.

Bolagets Certified Advisor är Amudova AB, telefon +46 (0) 8-546 017 58, E-post: info@amudova.se

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Pernilla Jennesäter, CFO i Sensec Holding AB (publ), 072-209 03 44 eller e-post: Pernilla.jennesater@sensec.se.

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Pressmeddelande-Bolagsverket-ger-tillstand-att-verkstalla-fu.pdf

Kort om Sensec
Sensec Holding AB (publ) är ett publikt aktiebolag med över 5 000 aktieägare. Bolaget bildades år 2006 i samband med förvärvet av det helägda dotterbolaget Sensec AB, verksamt sedan 1982. Under 2017 förvärvades Mil Sec AB och 2021 förvärvades Bertel O Steen Airport Solutions AS. Tillsammans är Sensec Group helhetsleverantörer av kompletta lösningar för utförande av säkerhetskontroll innefattandes rådgivning, planering, leverans av teknisk utrustning, service och utbildning. Sensec är experter på säkerhet i känsliga miljöer och försäljer, marknadsför, utbildar och utför teknisk service av säkerhetsprodukter såsom röntgenutrustning, metalldetektorer, narkotika- och sprängämnesdetektorer, strålningsdetektorer, elektronisk övervakning, perimeterskydd i form av skydd mot beskjutning och tryckvåg, påkörningsskydd, förstärkning av fönster, dörrar och väggar.


Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -