På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

Wyld Networks
Wyld Networks stärker sin kommersiella position med publicerad patentansökan och registrerade varumärken (Cision)

2021-10-14 09:00
Satellit-IoT-företaget Wyld Networks stärker sin kommersiella position efter att företagets första internationella patentansökan, vilken skyddar Wylds banbrytande teknologi, har publicerats. I det strategiska arbetet med att skydda bolagets IP-tillgångar och långsiktiga värde har Wyld Networks också registrerat flera essentiella varumärken associerade med företaget och dess produkter.

”Vi är mycket glada över att ha fått vår första internationella patentansökan publicerad och att vi har säkrat flera viktiga varumärken. För oss som ett växande teknikföretag är vår immateriella egendom en strategisk tillgång och – tillsammans med de personer som gör Wyld Networks – den mest värdefulla tillgången. Därför är det viktigt att skydda vårt kunnande och vårt varumärke. Det ger oss konkurrensfördelar och det skapar och skyddar långsiktigt värde för bolaget och våra aktieägare”, säger Alastair Williamson, vd för Wyld Networks.

Den publicerade patentansökan, med titeln Systems and methods for establishing and operating a resilient and low-latency outband overlay communications network, avser Wyld Networks grundteknik och har publicerats genom Patent Cooperation Treaty (PCT)*, som omfattar de flesta av världens större industriländer.

De registrerade varumärkena avser namnen Wyld™, Wyld Mesh™, Wyld Fusion™ och Wyld Connect™.

"Vi kommer att sälja miljontals IoT-produkter på en global marknad, så att få varumärket Wyld och våra produkter skyddade är ur ett kommersiellt perspektiv verkligen en milstolpe", säger Alastair Williamson.

* PCT application number: PCT/EP2021/053561. Publication number: WO2021/160867A1.


Wyld Networks - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -