Star Vault
Star Vaults Mortal Online 2 lanseras den 26 oktober (Cision)

2021-08-12 16:51

Star Vault AB (publ)(”Star Vault” eller ”Bolaget”) meddelar att Mortal Online 2 har givits ett lanseringsdatum för Early access, persistent release, på Steam. Lanseringsdatumet har fastställts till den 26 oktober 2021. Star Vault planerade tidigare för att släppa spelet i slutet av september. En viktig anledning till att senarelägga spelsläppet till slutet av oktober är att marknadsförutsättningarna bedöms vara mer gynnsamma då.

Bolaget har tidigare i år genomfört två framgångsrika stresstester som givit mycket värdefulla data och resulterat i uppdaterade och förbättrade system för Mortal Online 2. Inför lanseringen i oktober planerar Star Vault att genomföra ytterligare ett test där fokus är på spelupplevelsen för nybörjare. Detta planeras ske i början av september helt via Steam efter att en större speluppdatering har släppts.

”Det känns fantastiskt att vi äntligen har spikat datumet för Mortal Online 2 och att vi därmed inte lanserar samtidigt som Amazon Games storsatsning New World”, säger Star Vaults VD, Henrik Nyström, i en kommentar.

För ytterligare information kontakta:
Henrik Nyström, styrelseledamot och VD
E-post: ir@starvault.se 
Hemsida: www.starvault.se

Denna information är sådan information som Star Vault AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 12 augusti 2021. 


Star Vault B - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -