AIK Fotboll
Nicolás Stefanelli återvänder till AIK Fotboll (Cision)

2021-02-26 14:00
AIK Fotboll är överens med Club Deportivo Unión La Calera från Chile om en permanent och omgående transfer av den 26-årige argentinaren Nicolás Stefanelli som därmed återvänder till klubben. Avtalet mellan parterna gäller till och med den 31 december 2023.

– Nicolás besitter många av de egenskaperna som vi letat efter för att komplettera vår trupp och jag är väldigt glad att vi fått möjligheten till en andra chans tillsammans. En kärlekshistoria som växte sig stark och som vi nu hoppas kunna utveckla och förädla till ett vackrare framtida avslut än tidigare. Välkommen hem Nico - vamos! säger AIK Fotbolls sportchef Henrik Jurelius.

– Smärtan av att skiljas är ingenting jämfört med känslan av glädje över att mötas igen. Jag kände hela tiden att jag någon gång skulle återvända till AIK och idag börjar vår nya resa, säger Nicolás Stefanelli.

Nicolás Stefanelli, född den 22 november 1994 i Argentina, har spelat seniorfotboll i Club Villa Dálmine, Club Social y Deportivo Defensa y Justicia, AIK, Anorthosis Famagusta FC och Club Deportivo Unión La Calera. Nicolás ansluter omgående till truppen och tilldelas tröjnummer 9.

För en längre presentation av Nicolás Stefanelli, se det bifogade materialet i detta pressmeddelande.


För mer information, kontakta:
Henrik Jurelius, sportchef (herr) AIK Fotboll
Mobil: 070 - 431 12 02
E-post: henrik.jurelius@aikfotboll.se


AIK Fotboll B - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -