IVISYS AB
IVISYS upptar bryggfinansiering om 7 MSEK (Cision)

2020-10-29 10:50
Pressmeddelande IVISYS AB 556998-4981 2020-10-29 IVISYS har idag tecknat ett brygglån om totalt 7 miljoner SEK med bolagets storägare, Athanase Industrial Partners, med möjlighet att betalas ut vid tre tillfällen under perioden oktober 2020 till mars 2021, till en månadsränta om 1,8%.

IVISYS har nu gjort en överenskommelse med bolagets storägare, Athanase Industrial Partners, att de ställer ett brygglån om 7 miljoner SEK till förfogande med möjlighet till utbetalning vid tre tillfällen under perioden oktober-mars. Brygglånet skall refinansieras igenom den förestående emissionen, som föreslås beslutas genom bemyndigande under Bolagets extra bolagsstämma den 1 december 2020. Lånet löper med en månadsränta om 1,8%.

”Den långsiktiga trenden bedöms positiv, men i det korta perspektivet har IVISYS känt av en viss återhållsamhet av kunders beslutsprocesser. Denna finansiering säkrar nu att IVISYS kan bygga upp försäljningen och utveckla bolaget enligt plan. Vi ser det också som ett stort förtroende från Athanase.” säger Stefan Bohman, VD och koncernchef på IVISYS.


Denna information är sådan som IVISYS AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersoners försorg, för offentliggörande den 29 oktober 2020, kl 10:50.


Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -