Sinch
Sinch AB (publ): Sinch emitterar företagsobligation om 750 MSEK (GlobeNewswire)

2019-11-19 07:30

Stockholm, Sverige – Sinch AB (publ) – XSTO: SINCH

Sinch AB (publ), en ledande global leverantör av molntjänster för kundinteraktion via mobilen, har idag framgångsrikt emitterat ett seniort, icke-säkerställt obligationslån till ett värde av 750 miljoner SEK. Obligationslånet har en löptid på 5 år och en rörlig 3 månaders-ränta på STIBOR plus 250 bps. Transaktionen skapade stort intresse bland investerare och blev övertecknad.

”Vi är mycket glada över det stora intresset från ledande finansiella institutioner som värdesätter Sinch långsiktiga tillväxt, goda lönsamhet och starka kreditvärdighet”, kommenterar Sinch finanschef Roshan Saldanha.

Danske Bank och Handelsbanken har agerat Joint Bookrunners i emissionen.

För ytterligare information vänligen kontakta

Thomas Heath
Strategichef och ansvarig för investerarrelationer
Sinch AB (publ)
Mobil:              +46-722-45 50 55
E-post:            thomas.heath@sinch.com

Om Sinch

Sinch utvecklar digitala verktyg som möjliggör en personlig interaktion mellan företag och individer. Med Sinch molnbaserade kommunikationsplattform kan företag nå världens alla mobiltelefoner – inom en eller ett par sekunder – via meddelanden, röstsamtal, och video. Flera av världens största företag använder Sinch avancerade teknikplattform för att kommunicera med sina kunder, och Sinch är en etablerad mjukvaruleverantör till mobiloperatörer över hela världen. Sinch har vuxit med lönsamhet sedan det grundades 2008. Koncernen har huvudkontor i Stockholm, Sverige, samt närvaro i mer än 30 länder. Aktien är noterad på Nasdaq Stockholm: XSTO: SINCH. Besök oss på sinch.com.

Bilaga


Sinch - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -