På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

Shortcut Media AB
Bond Street Film har mottagit beställningar till ett värde av minst 900 Tkr från en svensk spelutvecklare (Cision)

2018-02-13 09:13
Bond Street Film, som tillhör Shortcut Media Group, har mottagit beställningar avseende produktion av en kortformats realityserie om spel, till ett värde av minst 900 Tkr för produktion under mars och april 2018. Det är den största beställningen från en spelutvecklare som bolaget har mottagit hittills.
–  Det känns jätteroligt att en av världens främsta spelutvecklare har så stort förtroende för Bond Street att de nu låter oss producera kortprogram åt dem. Tidigare har vi bara gjort trailers för speltillverkare, men nu tar vi nästa steg i att bredda vårt erbjudande, säger Catinka Sjöberg, Key Account Manager, Bond Street Film. – Spelutvecklare är i stort behov att kommunicera med sina fans och kunder. Vi är glada över att vi på Bond Street får vara med och ge spelarna en bättre upplevelse kring spelen de älskar, säger Lars Bilk, VD, Bond Street Film. Om Bond Street Film Bond Street Film är ett är ett internationellt prisbelönt produktionsbolag med fokus på trailers, promos samt reklam- och high-end beställningsfilm. Under 2017 vann Bond Street nio internationella priser, fördelat på tre olika tävlingar, varav ett avsåg världens bästa trailer under 2017. Bond Street utsågs också till ett av världens bästa trailerproduktionsbolag 2017 av PromaxBDA. Om Shortcut Media Group (SMG) SMG är en av Sveriges ledande, oberoende produktionsgrupper i kortformat och producerar bl.a. reklam- och företagsfilm, trailers, animerad film, promos samt tillhandahåller postproduktion. SMG består av Bond Street Film, Oddway Film, Shortcut Post, Good Motion, Frost VFX, Shortcut Film samt Shortcut Graphics. Bolagets aktie är noterad på AktieTorget. För ytterligare information vänligen kontakta: Lars Bilk, VD, Bond Street Film lars@bondstreet.se Tel: 070-720 62 63 Denna information är sådan som Shortcut Media AB (publ) är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 13 februari 2018.

Shortcut Media - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -