På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

Shortcut Media AB
Premiär för årets julkalender med visuella effekter av Good Motion (Cision)

2017-12-01 17:07
Idag är det premiär för årets julkalender - Jakten på tidskristallen i SVT1 och SVT Play. Good Motion, dotterbolag till Shortcut Media Group, har producerat de visuella effekterna.
Kl. 07.15 i morse hade julkalendern premiär på SVT1. Årets julkalender går under namnet ”Jakten på tidskristallen” och är ett rymdäventyr som innehåller flertalet avancerade visuella effekter. Produktionsbolaget Warner Bros anlitade Good Motion som har producerat de visuella effekterna i premiäravsnittet och övriga avsnitt. Bl.a SvD har recenserat årets julkalender. Läs recensionen här: https://www.svd.se/julkalendern--svart-att-tanka-sig-en-finare-sorti-for-wolff. Även Dagens Nyheter har recenserat julkalendern. Läs den här: https://www.dn.se/kultur-noje/filmrecensioner/tv-recension-sa-bra-ar-svts-julkalender-jakten-pa-tidskristallen/. - Efter nära två års arbete känns det lite overkligt att julkalendern äntligen har premiär men det känns samtidigt väldigt tillfredställande att se ett resultat som överträffar alla våra förväntningar. Vi på Good Motion är hedrade över att fått bidra till en bit svensk filmhistoria tillsammans med ett grymt team på produktionen, inte minst regissörerna Oskar Mellander och Tord Danielsson och producenten Anna Wallmark. säger Gustaf Jannerfeldt, VD på Good Motion. Uppdraget med Julkalendern omfattar för Good Motions del ca 160 heldagars arbete. Se första avsnittet av årets julkalender ikväll kl. 18.45 på SVT 1 eller när du vill på svtplay: https://www.svtplay.se/video/16017263/julkalendern-jakten-pa-tidskristallen/julkalendern-jakten-pa-tidskristallen-sasong-1-avsnitt-1  För ytterligare information vänligen kontakta:  VD och Producent Gustaf Jannerfeldt gustaf@goodmotion.se  Tel: 0707-83 00 50 Om Good Motion Good Motion är en Stockholmsbaserad produktionsstudio specialiserad på high-end 3D-animation, VR samt visuella effekter till reklam- och företagsfilm, TV och drama. Bolaget arbetar med många välkända beställare och varumärken. Exempel på produktioner finns på www.goodmotion.se.   Om Shortcut Media Group Shortcut Media Group är en Stockholmsbaserad, snabbväxande, oberoende produktionsgrupp som bl.a. gör trailers, postproduktion, reklam- samt beställningsfilm. Gruppen består av Bond Street Film, Oddway Film, Shortcut Post, Good Motion, Frost VFX, Shortcut Film samt Shortcut Graphics. Bolagets aktie är noterad på AktieTorget. 

Shortcut Media - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -