Hoylu
Hoylu AB: Hoylus mjukvara för samarbete, Inspiration Suite, finns nu tillgänglig på NEC:s webbplats Solutions Zone (GlobeNewswire)

2017-07-04 08:30


Hoylu, som specialiserar sig på tekniska lösningar för samarbete och idéskapande, meddelade idag att mjukvaran Hoylu Inspiration Suite finns tillgänglig på NEC Solutions Zone, en plattform online för paketerade lösningar och värdeskapande tjänster globalt.

Hoylu är nöjda att kunna meddela att mjukvaran Hoylu Inspiration Suite nu finns tillgänglig på NEC Solutions Zone, vilket ger tusentals företagskunder tillgång till mjukvaran. Hoylu Inspiration Suite är en komplett lösning för idéskapande arbete, processplanering och samarbete i team för ett eller flera sammankopplade mötesrum. Mjukvaran kan användas på stora displayer med multi-touch/pennor, projektorväggar och personliga enheter.

"Vi är stolta att kunna erbjuda vår mjukvara på NEC Solutions Zone," sa Stein Revelsby, VD Hoylu. "Chansen att kunna få kontakt med potentiella kunder på NEC:s plattform är en fantastisk möjlighet och vi ser fram emot att nya kunder får möjligheten att se, arbeta med och uppleva Hoylu för första gången."

"Vi är glada att få in Hoylu och deras nyskapande produkter i vårt Alliance Partner Program, " sa Gunnar Kyvik, Business Development Manager Corporate EMEA, NEC Display Solutions GmbH. "NEC Solutions Zone visar upp några av de mest innovativa produkterna i världen på NEC:s plattform och vi är stolta att ha Hoylu Inspiration Suite som en del av plattformen."

Hoylu Inspiration Suite används för att hantera processer, skapa och förädla idéer, samt för att skapa, behandla, visualisera och behandla strukturerade och ostrukturerade data, bilder, dokument, anteckningar och annat innehåll på skärmar av olika typer och storlekar. Hoylu Inspiration Suite kan användas fristående eller i kombination med mjukvara från tredje part, från företag som Adobe, Autodesk, Microsoft, Cisco och Zoom. Mjukvaran har använts inom branscher som fastigheter och byggnad, tillverkning och konstruktion, utbildning, sjukvård, offentlig sektor, underhållning, bilindustrin, transport och många andra.

Hoylu Inspiration Suite med samarbete i realtid på distans finns nu tillgänglig på NEC Solutions Zone.

 

https://www.nec-display-solutions.com/p/solutionszone/en/home.xhtml

För mer information, kontakta:
Stein Revelsby, VD Hoylu +1 213 440 2499 Email: sr@hoylu.com
Karl Wiersholm, CFO  Hoylu +1 425 829 2316 Email: kw@hoylu.com

Hoylu AB
Hoylu levererar lösningar för presentationer, idéskapande och samarbete, med fokus på användarupplevelsen. Hoylu inriktar sig främst på företagslösningar för kreativt samarbete, kombinerat med displayer och teknologier för intuitiv input. Detta inkluderar även Internet of Things och teknologier för att förenkla samarbete mellan olika geografiska platser, för att förenkla arbetsprocesser och uppnå högre effektivitet och kreativitet. För mer information, besök: www.hoylu.com eller www.introduce.se/foretag/hoylu

Kortnamn: Hoylu

Marknadsplats: Nasdaq First North Stockholm

Certified Adviser: Remium Nordic AB +46(0)84543200

Publicering
Denna information lämnades, genom ovanstående kontaktpersoners försorg, för offentliggörande den 3 juli 2017, kl 08.30.



This announcement is distributed by Nasdaq Corporate Solutions on behalf of Nasdaq Corporate Solutions clients.
The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.
Source: Hoylu AB via Globenewswire


Hoylu - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -