LifeAssays
LIFEASSAYS: Mycket positiva resultat på cancerstudien i USA, där LifeAssays® test används för att styra behandlingen av hundar med cancer. Studien utvidgas nu även med center i Turkiet. (NGNews)

2016-07-11 11:15
I ett uppföljningsinslag i amerikansk TV berättar Dr Carol om de positiva resultat de hittills sett i behandlingen av hundar med cancer. I inslaget visas hundar med förväntad överlevnadstid på veckor som fortfarande är vid liv efter ett drygt halvår. http://www.cleveland19.com/story/32358978/dogs-beat-the-odds-with-new-cancer-treatment-pill (se även http://www.cleveland19.com/clip/12411199/medical-breakthrough-for-dogs-with-cancer). Länkarna fungerar bäst via dator.

De positiva tongångarna från USA konfirmerades i veckan även av de ansvariga i Australien. Studien har till dags dato rekryterat mer än 100 patienter och är därmed halvvägs genom steg ett. Även de australiensiska klinikerna rapporterar liknande positiva resultat som USA, enligt de som ansvarar för studien. Den kommande veckan skickar vi ett högkänsligt CRP system till ett av Ankaras största veterinärsjukhus för att även de skall delta i cancerstudien. Att ett av de ledande veterinärsjukhusen och en av de mest inflytelserika veterinärerna i Turkiet har bett om att få delta i denna kliniska studie, är en väldigt bra referens för LifeAssays® och vårt testsystem på den turkiska marknaden”, säger Anders Ingvarsson VD i LifeAssasy® AB (publ.)

Informationen i detta pressmeddelande är sådan som LifeAssays® AB skall offentliggöra enligt lagen om värdepappersmarknaden och/eller lagen om handel med finansiella instrument. Informationen lämnades för omgående offentliggörande den 11 juli 2016 kl. 11.15. 

 

För ytterligare information kontakta VD för LifeAssays AB, Anders Ingvarsson +46 46 286 54 00 eller email: info@lifeassays.com

 

Om LifeAssays®. NGM-listade LifeAssays® ABs affärsidé är att utveckla, tillverka och sälja diagnostiska system baserade på bolagets egna och patenterade teknologiplattform, MagnetoImmunoAssay (MIA). Företaget levererar säkra och robusta system för snabba och tillförlitliga analyser inom veterinärmedicin. För mer detaljer se www.lifeassays.com


Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -