På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

IVISYS AB
IVISYS kommenterar dagens intensiva handel i bolagets aktie (Cision)

2015-11-13 16:30
I ljuset av dagens kraftiga handel och det efterföljande handelsstoppet i IVISYS AB:s (”IVISYS”) aktie anser företagsledningen det befogat att informera om att det finns en order som är nära avslut. Ordern avser en leverans till en svensk lokal leverantör till bilindustrin och gäller ej något ramavtal eller något strategiskt samarbete. Ordervärdet uppgår till cirka 100 000 euro och betalning kommer att ske över en period om fyra till fem månader. Ordern förväntas avslutas inom ett par veckor, då IVISYS avser att kommunicera mer information i ärendet. Om ordern bekräftas beräknas leverans att ske under 2016. Notera att ordern ännu ej är skriftligen avtalad.
Pressmeddelande IVISYS AB 556998-4981 2015-11-13 Certified Adviser Sedermera Fondkommission är Certified Adviser till IVISYS. För mer information, vänligen kontakta Jakob Kesje, VD IVISYS AB Telefon: +45 20 22 60 10 E-post: jk@ivisys.com Om IVISYS IVISYS bildades den 16 december 2014. IVISYS har utvecklat en metod för automatisk kvalitetskontroll som är lämplig för såväl massproducenter med långa produktserier som mindre tillverkare med korta produktserier. Bolaget tillhandahåller fristående visionssystem med lösningar för kvalitetskontroll och erbjuder en ”plug and play”-lösning med enkel installation på bara några timmar. IVISYS levererar en helhetslösning med kameror, belysning, hårdvara och mjukvara. Produkten utför en höghastighetskvalitetskontroll och möjliggör flera kontrollpunkter i en enda kontroll. På så vis kan kvalitetskontroller utföras snabbare. IVISYS lösning är anpassad till olika produkter och variationer samt är okänslig för produkternas positionering. Inställningar kan justeras av kundens egen personal.

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -