Sivers IMA
Får order från stort amerikanskt företag (Aktietorget)

2014-09-10 08:20
Sivers IMA AB har erhållit en order värd ca 1,5 MSEK från ett stort amerikanskt testutrustningsföretag, avseende leverans av högkvalitativa VCOer (Voltage Controlled Oscillators) som byggs in i kundens slutprodukt.

”Det är tillfredställande att vi fortsätter att få affärer från kunder med mycket höga krav på kvalitet och precision i produkterna men också på oss som företag. Vi konstaterar med tillfredställelse att vi lever upp till kundens förväntning och att orderingången från denna kund överträffat prognoserna.” säger Robert Ekström, VD för Sivers IMA.

Leverans av denna order kommer att ske under Q4 2014.

Robert Ekström,
Verkställande direktör
+46 733-552 602
Robert.ekstrom@siversima.com



Detta är Sivers IMA


Sivers IMA, som är ett helägt dotterbolag till Sivers IMA Holding AB (publ) är en ledande europeisk leverantör av produkter baserade på mikro- och millimetervågsteknik. Företaget är internationellt erkänt som en högkvalitetsleverantör. Huvudkontoret ligger i Kista utanför Stockholm och ett sälj- och utvecklingskontor finns i Göteborg. Sivers IMA har under lång tid utvecklat och levererat systemkomponenter som bl.a. används till radiolänkar inom mobil kommunikation, radarsensorer inom industrin samt testutrustningar. Sivers IMA Holding AB är listat på AktieTorget under kortnamnet SIVE.







  Se nyheten från Sivers IMA


Sivers Semiconductors - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -