På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

Bahnhof
Välrenommerat fondbolag går in i Bahnhof (Aktietorget)

2014-08-28 12:39
Huvudägaren i Bahnhof, KN Telecom, har torsdagen den 28 augusti sålt 100 000 Bahnhof B-aktier till ett välrenommerat fondbolag. Av rapporteringstekniska skäl avvaktar fondbolaget med att göra sitt innehav publikt till nästa kvartalsrapport. Köpet motsvarar 0,93 procent av det totala antalet aktier i Bahnhof.

– Det här är ett nytt kvitto på att vi gör saker och ting rätt, säger Jon Karlung, vd för Bahnhof. Ägandet breddas och dessutom skapar vi goda relationer till ett välrenommerat fondbolag.

– Bahnhof växer av egen kraft med god lönsamhet, men samtidigt bygger vi gärna allianser med rätt aktörer på den finansiella marknaden. Vi är glada över att så många ser positivt på framtiden för Bahnhof.Presskontakt:
Jon Karlung, vd
Tel: 076-111 01 60
e-post: jon.karlung@bahnhof.netBahnhof är en nordisk internetoperatör med kontor och driftanläggningar i Stockholm, Uppsala, Borlänge, Hedemora, Lund, Malmö, Göteborg, Ponta Delgada och Kiev.

Företaget grundades 1994 och var då Sveriges första fristående ISP (Internet Service Provider). Bahnhof erbjuder internet- och telefonitjänster till företag och är en ledande aktör inom hosting (serverdrift med totalansvar) och co-location. Bahnhof erbjuder även bredbandsuppkopplingar och webbhotelltjänster. Bahnhof riktar sig till företag samt privatkunder i stadsnät och i bostads-fastigheter i Norden – ett område där Bahnhof i dag är marknadsledande.

Bahnhof ansluter direkt till de största europeiska internetknutpunkterna i Amsterdam, Frankfurt, London och Paris.

Bahnhof är ett publikt bolag och är noterat på Aktietorget.

  Se nyheten från Bahnhof


Bahnhof B - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -