Simris Alg
Simris Alg - Ny utvecklingsplan synliggör potentialen för Simris exceptionella algplattform (Emergers)

2021-04-21 11:45

Den fördjupade inblicken i Simris utvecklingsplan visar flera intressanta projekt och potentiella tillämpningar av bolagets bioteknologiska algplattform som, även om de är svåra att kvantifiera den kommersiella potentialen på, har många likheter med bolag i algindustrin där det nu sker transaktioner i hundramiljonerdollar-klassen internationellt. Med en fortsatt förflyttning av fokus till samtliga av bolagets tre strategiska verksamhetsben ser vi goda förutsättningar för en vändning av det ljumma sentimentet mot aktien.

Läs här: https://www.emergers.se/simris_e/

För mer information, vänligen kontakta:

Johan Widmark
Analytiker och skribent
johan@emergers.se

Om Emergers

Detta är ett pressmeddelande från Emergers - Analyser, intervjuer och reportage om noterade och onoterade tillväxtbolag.

DISCLAIMER
Information som tillhandahålls från Emergers eller på Emergers webbplats, emergers.se är inte avsedd att vara finansiell rådgivning. Emergers mottar ersättning för att skriva om bolaget ifråga. Bolaget har givits möjlighet att påverka faktapåståenden före publicering, men prognoser, slutsatser och värderingsresonemang är Emergers egna. För att undvika intressekonflikter har Emergers skribenter inga innehav i de noterade bolag vi skriver om. Analysartiklar skall ej betraktas som en rekommendation eller uppmaning att investera i bolagen som det skrivs om. Emergers kan ej garantera att de slutsatser som presenteras i analysen kommer att uppfyllas. Emergers kan ej hållas ansvariga för vare sig direkta eller indirekta skador som orsakats av beslut fattade på grundval av information i denna analys. Investerare uppmanas att komplettera med ytterligare material och information samt konsultera en finansiell rådgivare inför alla investeringsbeslut.

För mer information och fullständiga villkor läs mer på emergers.se


support@mfn.se (mfn.se)
MFN - www.mfn.se

Simris Group B - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -