Moberg Pharma
Moberg Pharma - (TA) Positiva signaler trots negativ trend (ABG Sundal Collier)

2017-12-06 13:29

Moberg Pharma har handlat i en negativ trend under majoriteten av 2017. Den fallande kil som vi nu handlar i har agerat stöd och motstånd för flertalet test vilket indikerar att denna är relevant för framtida handel. Vi har under de senaste veckorna handlat nära botten i kilen utan att bryta igenom. Etablering under kilen indikerar på fortsatt svaghet samtidigt som etablering över indikerar på styrka framgent. Under november såg vi att kursen var på väg att etablera sig över kilen men fick då se ytterligare säljflöden.

Indikatorn MACD befinner sig på översålda nivåer och har under de senaste dagarna indikerat en viss divergens mot aktiekursen. Under veckans början så fick vi även positivt omslag i indikatorn. 

Långsiktigt så tyder många indikatorer på att vi befinner oss i översålt tillstånd vilket under tidigare år följts av större rekyler. Vi har nu täckt alla Större GAP på nedsidan men lämnat ett par på ovansidan under året. Dessa GAP kan ofta ha en viss dragningskraft på aktiekursen.  

Moberg Pharma handlar i en långsiktigt negativ trend då både MA100 och MA200 har tydligt negativa lutningar. Punktering av viktiga 2016 års botten á 30,00 kr ger ytterligare negativa signaler.

Motstånd: 40,00 kr / 50,00 kr / 59,00 kr
Stöd: 25,50 kr / 22,00 kr


  • Läs mer på Introduce

  • Läsaren av innehållet kan anta att Remium har erhållit eller kommer att erhålla betalning för utförandet av finansiella företagstjänster från bolaget. Ersättningen är på förhand avtalad och är inte beroende av innehållet.

info@introduce.se (Introduce.se)
Remium Nordic AB - Introduce.se

Moberg Pharma - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -