Gaming Corps
Gaming Corps - (TA) Etablering ovanför MA200 (ABG Sundal Collier)

2017-12-04 10:17

När vi senast analyserade Gaming Corps såg vi en negativ trend, men att RSI-indikatorn börjat uppvisa positiv divergens mot aktiekursen. Vi såg detta som ett första tecken till en bottenformation och att aktien därför kunde stå inför ett uppställ. Tiden därefter initierades en konsolideringsfas, vilket sedermera avslutades med hög volatilitet då Williams Vix noterades ovanför två standardavvikelser (röd markering). Hög volatilitet i anslutning till nya bottennoteringar indikerar inte sällan att en botten kan vara markerad.

Dagen därefter gjorde placerarna en rejäl upprevidering av aktien. Köpkraften fortskred till dess att motståndet kring 0,90 kr bemöttes. Efter den efterföljande nedåtrekylen handlas aktien nu återigen ovanför MA200 vilket vi ser som positivt. Den tekniska bilden har därför bytt fot från en negativ trend till en numera svagt positiv sådan. Återetablering under MA200 (ca 0,60 kr) skulle dock indikera att säljarna ånyo tagit grepp om taktpinnen.

Vidare är det möjligt att kursen kan bemöta motståndet på FIB-161,8% (1,390 kr) om det positiva sentimentet fortsätter. Därtill härleds ytterligare ett motstånd i häraden av psykologiska 2,00 kr (FIB-261,8%)

På nedsidan noteras det första stödet vid MA200 (0,60 kr). Därtill finner vi stöd kring 0,47 kr samt all-time-low på 0,33 kr.

Motstånd: 0,90 kr / 1,39 kr / 2,00 kr
Stöd: 0,60 kr / 0,47 kr / 0,33 kr

Teknisk analytiker
Simon Granath
simon.granath@remium.com
 

 


  • Läs mer på Introduce

  • Läsaren av innehållet kan anta att Remium har erhållit eller kommer att erhålla betalning för utförandet av finansiella företagstjänster från bolaget. Ersättningen är på förhand avtalad och är inte beroende av innehållet.

info@introduce.se (Introduce.se)
Remium Nordic AB - Introduce.se

Gaming Corps - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -