Sectra - (TA) Avtagande volatilitet (ABG Sundal Collier)

2017-11-29 12:34

Sectra har under de senaste månaderna tagit igen en del av de kursfallfall som vi såg i somras. Efter ett par månaders handel under MA200 så har vi återigen etablerat oss över och därmed bekräftat fortsatt positiv trend. Vi var nyligen nere och testade stödzonen vid 150,0 kr. Denna ihop med MA100 agerade stöd och kursen stängde samma dag över MA200, vilket ses som ett styrketecken. Då de glidande medelvärdena närmat sig varandra och nu handlas relativt tätt så kommer vi med stor sannolikhet behöva konsolidera runt dessa nivåer innan kursen kan välja riktning på kort sikt. Den långsiktiga trenden är, och har sedan början av 2016 varit, positiv.

Vi ser även att indikatorn ”William´s VIX”, som symboliserar ett syntetisk volatilitetsindex för aktien, har inlett en negativ trend efter etablering av topp. Detta har tidigare varit en mycket bra bottenindikator.

Motstånd: 170,0 kr / 180.0  kr
Stöd: 155,0 kr / 150,0 kr / 125,0 kr


  • Läs mer på Introduce

  • Läsaren av innehållet kan anta att Remium har erhållit eller kommer att erhålla betalning för utförandet av finansiella företagstjänster från bolaget. Ersättningen är på förhand avtalad och är inte beroende av innehållet.

info@introduce.se (Introduce.se)
Remium Nordic AB - Introduce.se

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -