Moberg Pharma
Moberg Pharma (TA) – Handlas i en fallande kil (ABG Sundal Collier)

2017-06-12 16:03

För tillfället befinner sig aktiekursen i en fallande kil där ett utbrott på ovansidan kan indikera att tidigare motstånd kan beprövas. I början av maj punkterades kilens golv men kursen stängde sedan ovanför dessa nivåer vilket bidrog till en kortsiktig kursuppgång till 56,75 kr. Denna nivå utgör nu närmsta motstånd vid ett positivt utbrott från den fallande kilen (52,50 kr). Skulle kursen även etablera sig över 56,75 så finner vi nästa motståndnivå kring 66,50 kr samt ATH 77,00 kr. Punkteras istället kilens kanalgolv kan det vara en indikation på att en ny negativ trend håller på att inledas.

Trots att det finns det vissa negativa orosmoln, då aktien för nuvarande handlas under MA200, går det urskilja en positiv divergens i indikatorn Stochastic. Detta är något som utgör en positiv signal. Dessutom är aktien vid ett signifikant GAP-stöd på psykologiska 50,00 kr vilket även det väger in i den positiva vågskålen så länge detta stöd hålls intakt.

Stöd: 50,00 kr / 48,20 kr
Motstånd: 52,50 kr / 56,75 kr / 66,50 kr / 77,00 kr


  • Läs mer på Introduce

  • Läsaren av innehållet kan anta att Remium har erhållit eller kommer att erhålla betalning för utförandet av finansiella företagstjänster från bolaget. Ersättningen är på förhand avtalad och är inte beroende av innehållet.

info@introduce.se (Introduce.se)
Remium Nordic AB - Introduce.se

Moberg Pharma - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -