Briox
Briox (TA) – Potentiell bottenformation (ABG Sundal Collier)

2017-06-12 17:04

Briox aktiekurs handlas i en fallande trend med ett nedåtriktat MA200. Detta indikerar att det långsiktiga sentimentet kring aktiekursen är negativt, men det finns dock vissa positiva signaler. Efter att aktien i slutet av maj punkterade de tidigare stödnivåerna kring 1,90 kr har nu kursen återhämtat sig från botten runt 1,60 kr och handlas för tillfället vid det glidande medelvärdet MA20. Så länge det signifikanta stödet 1,90 kr förblir intakt indikerar det att aktien kan testas av tidigare motstånd. Det första motståndet hittas vid 2,35 kr och därefter kring 2,85 kr.  

Ytterligare en möjlig positiv signal som kan antyda att det rör sig om en bottenformation är en potentiell så kallad 1-2-3-vändning. Om 2,35 kronors-nivån tas ut indikerar det att formationen effektuerats vilket kan innebära att den långsiktigt negativa trenden håller på att upphöra.

Stöd: 1,90 kr / 1,60 kr
Motstånd: 2,35 kr / 2,85 kr 


  • Läs mer på Introduce

  • Läsaren av innehållet kan anta att Remium har erhållit eller kommer att erhålla betalning för utförandet av finansiella företagstjänster från bolaget. Ersättningen är på förhand avtalad och är inte beroende av innehållet.

info@introduce.se (Introduce.se)
Remium Nordic AB - Introduce.se

Briox - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -