Börsveckan har varit turbulent med Greklands finansiella svårigheter i fokus. Är det här ett bra köptillfälle eller ska man sälja? Vi spanar in hurnågra av Sveriges största ekonomibloggare tänker i Greklandsfrossan. Läs deras inlägg!

Nu fortsätter vi uppdatera vår Android-app med nya funktioner. Precis som den nya iPhone-appen kan du nu handla med hela vårt utbud, inklusive fonder och utländska aktier. Läs mer och ladda ner appen!

Jacob Bursell träffar Ragnhild Wiborg, en av Sveriges mest erfarna fondförvaltare. Hon pratar om förvaltningsstrategier och krascher, och förklarar varför hon nu gått ur aktiemarknaden helt och hållet. Till avsnittet!

Idag lanserar vi Portföljgeneratorn - ett helt nytt verktyg för dig som vill ha hjälp med dina investeringar. Du skapar snabbt en väldiversifierad portfölj med de högst rankade fonderna hos Morningstar och de mest populära bland våra kunder. Läs mer och skapa din portfölj!

Capio AB (publ) ska börsintroduceras på Nasdaq Stockholm och som kund hos Avanza kan du teckna aktier i bolaget. Läs mer om erbjudandet!

Som vi har längtat efter denna dag. Äntligen har vi nu en modern iPhone-app där du kan handla hela vårt utbud och logga in med mobilt BankID. Nu blickar vi framåt och kommer att fortsätta lägga till nya spännande funktioner löpande. Läs mer och hämta appen!

Under dagen släpper vi vår nya iPhone-app där en av de mest efterlängtade funktionerna varit handel med utländska aktier. Därför passar vi även på att sänka courtaget rejält på utlandshandeln. Läs mer på bloggen!

Oavsett om du tror på börsen eller ej så finns det sätt att investera. Vi listar de populäraste fonderna bland våra kunder.

Vår analytiker Alexander Boman har kollat på hur regelbundenheten i sparandet påverkat våra kunders avkastning. Läs hur ett månadssparande kan hjälpa din avkastning!

Vår marknadsdirektör Peter Westling delar med sig av både bra och dåliga aktieaffärer och berättar om sin nya strategi "huvudlösa investeringar". Läs mer och se innehaven i Peters portfölj!

Under maj månad fick vi släppte vi en hel del spännande nyheter till vår sajt. Spana in alla nya funktioner och se hur våra kunder agerade under månaden!

Vad finns det för aktier för den mode-, bil- eller sportintresserade? Vilka favoritaktier har Mångmiljonärerna, Stockholmarna och Göteborgarna? Vad döljer sig i George Soros, Warren Buffetts och vår egen Claes Hembergs portföljer?
Hitta dina nya favoritaktier!

Nu får vi äntligen berätta om något vi jobbat med i hemlighet här på kontoret. I samarbete med emittenten Morgan Stanley erbjuder vi nu courtagefri handel i Bull & Bear-certifikat och Mini futures vid order över 1 000 kr lagda på sajten. Läs mer om Avanza Markets!

Börsen är hetare än någonsin bland våra kvinnliga kunder och det blev fullt hus på Nasdaqs tjejkväll på börsen! Vi blev nyfikna på om det finns en skillnad i hur tjejer och killar investerar och tog därför fram lite intressant statistik. Se de bästa tjejernas 10 favoritaktier!

Missade du livesändningen av vår Fondkväll? Som vanligt har du nu möjlighet att se hela tillställningen i efterhand via vår YouTube-kanal! Till YouTube!

Vi hade en riktigt slagig börs under april med stora rörelser i indextunga bolag. Läs vad som sker bakom kulisserna och se hur våra kunder agerade!

Hur mycket ligger egentligen i händerna på de som bestämmer? Vi har spanat in hur mycket VD:arna på Large Cap äger i sitt eget bolag och även tagit ett snack med insiderexperten Erik Lidén. Läs inlägget och se hela listan!

Nu har tilldelning skett i Tobii, och vi lägger ytterligare en aktie på listan över mycket övertecknade nyintroduktioner på börsen den senaste tiden. Som en följd av detta får vi mycket frågor om hur tilldelningen går till vid överteckningar. 
Läs hur det hela fungerar!

Aktuellt från våra partners

Allianz Global Investors

Allianz US Small Cap Equity – Ta del av tillväxten i Amerikanska småbolag!
Läs mer!

Tundra Fonder

Tundra Vietnam - Investera i det nya Kina.
Läs mer!

AMF Fonder

Låga avgifter sedan år 1999!
Läs mer!

Monyx

Monyx Genesis – Börja spara för framtiden redan nu!
Läs mer!

FIM

FIM Sahara – Få exponering mot Tadawulbörsen!
Läs mer!

ODIN Fonder

ODIN Norden – äkta aktiv förvaltning och stark lokal kunskap.
Läs mer!

Spiltan Fonder

Spiltan Aktiefond Stabil – En stabil bas i din långsiktiga portfölj!
Läs mer!

HANDEL MED VÄRDEPAPPER & FONDER INNEBÄR ALLTID EN RISK. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet.
Mobilt BankID

Starta BankID säkerhetsapp i din mobil eller surfplatta.

Avbryt
BankID

Söker efter BankID säkerhetsprogram.

Avbryt
Skaffa BankID
I dag
-1,72 %
Senast
1 526,94
Det går inte att visa information för den valda tidsperioden.
Grafen med dagens kursutveckling visas när börsen öppnat.

Världsindex

Index +/- % Senast Tid
OMX Stockholm 30

OMX Stockholm 30 - Stockholmsbörsen

Index över de trettio mest omsatta aktierna på Stockholmsbörsen.

-1,72 1 526,94 17:30:44
OMX Stockholm PI

OMX Stockholm PI

Kallas även Stockholm all-share. Detta index väger samman värdet på alla aktier som är noterade på Stockholmsbörsen. Ger en helhetsbild av utvecklingen på börsen.

-1,58 502,16 17:30:44
Dow Jones

Dow Jones

Prisviktat index som omfattar 30 av de största bolagen listade på New York Stock Exchange. Dessa bolag ska avspegla den amerikanska ekonomin.

-0,26 17 683,58 01:00:01
NASDAQ

NASDAQ

Beskriver den genomsnittliga utvecklingen för alla aktier som är noterade på Nasdaq. Tar hänsyn till det totala börsvärdet av de bolag som inkluderas och inte bara dess aktiekurser.

-0,34 4 991,94 01:00:01

Vinnare Stockholmsbörsen

Köp/Sälj Aktie + % Senast
Anoto Group 23,81 1,30
Image Systems 8,99 3,03
Nordic Mines 7,69 0,014
SWECO A 6,67 128,00
Medivir B 4,81 76,25

Förlorare Stockholmsbörsen

Köp/Sälj Aktie - % Senast
Midsona A -9,07 34,10
G5 Entertainment -5,07 31,80
Ratos A -4,80 59,50
EnQuest PLC -4,65 5,430
RaySearch Laboratories B -4,31 105,50

Vinnarfonder 3 mån

Fond +/- %
 • K
 • M
  Den här fonden går inte att handla hos oss, men du kan få information om den i fondguiden.
Invesco Korean Equity A Inc 11,92 %
 • K
 • M
  Den här fonden går inte att handla hos oss, men du kan få information om den i fondguiden.
Tundra Pakistan Fund A 11,11 %
 • K
 • M
  Den här fonden går inte att handla hos oss, men du kan få information om den i fondguiden.
Swedbank Robur Ny Teknik 8,55 %
 • K
 • M
  Den här fonden går inte att handla hos oss, men du kan få information om den i fondguiden.
Tundra Vietnam A 7,36 %
 • K
 • M
  Den här fonden går inte att handla hos oss, men du kan få information om den i fondguiden.
Gladiator 7,26 %

Mer till dig, mindre till banken:

Inte kund än? Vi har Sveriges nöjdaste kunder fem år i rad. Bli en av dem!
Kom igång på tre minuter med BankID
Hos oss handlar du Apple, Google & Coca-Cola mycket billigare än på storbankerna
Kom igång med USA-handel

Gör som 30 000 miljonärer!
Flytta dina värdepapper till oss

Vill du låna pengar till marknadens lägsta effektiva ränta 1,75%?
Ta reda på hur

Be din arbetsgivare om 1 miljon mer i pension
Se vad vi menar
Spara månadsvis så slipper du tajma marknaden
Starta ett månadssparande
Har du 0% ränta på ditt sparkonto?
Hos oss kan du få upp till 1,50%