Bolaget är en ledande leverantör av tjänster inom den svenska marknaden för skötsel av utemiljöer. Sista dagen för att teckna aktier är den 21 mars.
Läs mer om bolaget här!

Henrik Oh som förvaltar fonden AMF Asien och Stillahavet gästar Play för att berätta mer om asiatiska techbolag. Till klippet!

"Mellan banken med lägst och den med högst snittränta skiljde det hela 0,2%. Det kan låta lite men för varje miljon i lån innebär det 2 000 kr mer i räntekostnad per år. För ett lån på 3 miljoner är alltså skillnaden hela 6 000 kr årligen. Pengar som du istället kan spara, amortera extra, eller ha roligt för."
Läs Johanna Kulls blogginlägg här!

Elenor berättar hur hon gifter sitt stora reseintresse med sitt sparande. Kan man verkligen få allt? Med prioriteringar kan man! Till blogginlägget

Finansinspektionen nya rapport om hushållens privatekonomi och finansiella förmåga visar en del oroväckande resultat. Johanna kommenterar rapporten och har även plockat ut frågorna som ställdes så att du kan testa om du själv skulle få ekonomiskt körkort
Läs blogginlägget här!

För 1 år sen sänkte vi priserna med upp till 95 procent då Tyskland, Frankrike, Italien, Nederländerna, Belgien och Portugal flyttade in på sajten. Därför bjuder vi på gratis courtage i dessa länder. Bara den 6/3!
Läs mer och kolla in aktierna!

Idag höjs barnbidraget - Startskott för barnspar?

Har du ett barnsparande? Om inte kan dagens höjning vara ett bra läge att upprätta ett. Hur mycket ska man spara, i vilken sparform och hur stor slant kan det bli? Till bloggen

Mycronics VD Lena Olving gästar Avanza Play och pratar om bolaget, framtiden och karriären.
Till klippet

Hur mår amerikansk ekonomi, vad skapade turbulensen nyligen och hur påverkas aktiemarknaden av skattereformen? Det och mycket mer i veckans podd. Lyssna på avsnittet!

Avanza Zero är en gratis indexfond men hur fungerar den och vad styr avkastningen egentligen? Vi reder ut begreppen. Till inlägget

Mobilt BankID Mobilt BankID

Starta BankID säkerhetsapp i din mobil eller surfplatta.

Avbryt
Inloggningsuppgifter Användarnamn & lösenord

Skriv in din engångskod.

Avbryt
BankID BankID

Söker efter BankID säkerhetsprogram.

Avbryt
Skaffa BankID
I dag
-1,71 %
Senast
1 546,64
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast Tid
OMX Stockholm 30

OMX Stockholm 30 - Stockholmsbörsen

Index över de trettio mest omsatta aktierna på Stockholmsbörsen.

-1,71 1 546,64 17:16:58
OMX Stockholm PI

OMX Stockholm PI

Kallas även Stockholm all-share. Detta index väger samman värdet på alla aktier som är noterade på Stockholmsbörsen. Ger en helhetsbild av utvecklingen på börsen.

-1,47 563,17 17:16:17
Dow Jones

Dow Jones

Prisviktat index som omfattar 30 av de största bolagen listade på New York Stock Exchange. Dessa bolag ska avspegla den amerikanska ekonomin.

-1,38 24 602,27 17:16:56
NASDAQ

NASDAQ

Beskriver den genomsnittliga utvecklingen för alla aktier som är noterade på Nasdaq. Tar hänsyn till det totala börsvärdet av de bolag som inkluderas och inte bara dess aktiekurser.

-2,32 7 308,43 17:16:53

Vinnare Stockholmsbörsen

Köp/Sälj Aktie + % Senast
Instalco Intressenter 5,97 55,95
Catella A 5,22 24,20
Baltic Horizon Fund 3,15 13,10
Eniro 3,11 0,0596
Garo 2,36 182,00

Förlorare Stockholmsbörsen

Köp/Sälj Aktie - % Senast
MQ Holding -9,20 15,60
Net Insight B -6,31 4,525
Svolder A -6,25 105,00
NetEnt B -5,73 43,42
KappAhl -5,59 26,240

Vinnarfonder 3 mån

Fond +/- %
 • Köp
 • Mån
  Den här fonden går inte att handla hos oss, men du kan få information om den i fondguiden.
Tundra Vietnam A SEK 18,26 %
 • Köp
 • Mån
  Den här fonden går inte att handla hos oss, men du kan få information om den i fondguiden.
Carnegie Afrikafond 13,74 %
 • Köp
 • Mån
  Den här fonden går inte att handla hos oss, men du kan få information om den i fondguiden.
GAM Star Technology A USD Acc 13,50 %
 • Köp
 • Mån
  Den här fonden går inte att handla hos oss, men du kan få information om den i fondguiden.
MS INVF US Growth A 12,61 %
 • Köp
 • Mån
  Den här fonden går inte att handla hos oss, men du kan få information om den i fondguiden.
Nordea Afrikafond BP 12,42 %

Investeringsrekommendationerna på den här sidan är framtagna av Placera Media och sprids av Avanza Bank (Avanza). Källan bedöms som tillförlitlig men leverantören ansvarar för innehållet. Investeringsrekommendationerna sprids löpande utan känd periodicitet och informationen kan ändras över tid. Investeringsrekommendationen är en sammanfattning eller ett utdrag från en investeringsrekommendation som du hittar i dess helhet hos Placera Media

Det är viktigt att du fattar egna beslut och bildar dig en egen uppfattning om lämpligheten att placera i de finansiella instrument som nämns på hemsidan. Du ska alltså inte bara förlita dig på informationen i investeringsrekommendationen. Avanza och Placera Media ingår båda i Avanza-koncernen. Här hittar du mer information om investeringsrekommendationer. Avanza står under Finansinspektionens tillsyn.