Prova Infront gratis i 14 dagar!

Avanza erbjuder dig att testa Infront helt gratis i två veckor. Efter avslutad provperiod bestämmer du sedan om du vill fortsätta använda Infront.

Infront är en Windows-applikation som passar utmärkt för både proffs och daytraders.

Programmet är ett snabbt och effektivt verktyg för börshandel och det skickar dina order direkt till den berörda börsens handelssystem. Du bör därför vara väl införstådd med riskerna som är förknippade med värdepappershandel.

OBS! Tänk på att du inte kan logga in med BankID, utan måste ha tillgång till ditt användarnamn, lösenord och tvåfaktorinloggning för att få åtkomst till din portfölj i Infront.

För att kunna handla alla typer av värdepapper i Infront behöver du göra kunskapsprövningen för respektive instrument. Till kunskapsprövningen

Vill du prova Infront gratis kommer du inom kort få ett mejl till din registrerade e-post-adress på Avanza (KUNDENS_EPOST) med information om hur du kommer igång.

Just nu avråder vi dig från att ladda ner Infront

Vi ser nämligen i din sparprofil att du inte har erfarenhet av att handla med den här typen av värdepapper. I och med det är vi skyldiga att avråda dig från att handla innan du läst på om värdepapperstypens egenskaper och risker.

Vi ber dig ta del av informationen om instrumenttypens egenskaper och risker. Gå även vår webbskola. Efter det kan du uppdatera din sparprofil.

Läs om värdepapperstypens egenskaper: