Superbolånet Private Banking

Superbolånet Private Banking

Ett riktigt billigt bolån

Vi tar nu emot nya ansökningar för Superbolånet, kontakta oss om du är intresserad

 

Superbolånet är just nu stängt för nya ansökningar, men vi kommer att öppna upp för nya intresseanmälningar framöver.

 

Superbolånet Private Banking, eller Superbolånet PB som vi också brukar kalla det, är ett bolån till våra Private Banking-kunder där minst en person i hushållet har 3 miljoner i samlat kapital hos oss. Intresset är stort och vi tar just nu hand om alla ansökningar vi fått in, men vi öppnar snart för nya ansökningar. 
Superbolånet Private Banking, eller Superbolånet PB som vi också brukar kalla det, är ett bolån till våra Private Banking-kunder där minst en person i hushållet har 3 miljoner i samlat kapital hos oss. Vi tar just nu emot nya ansökningar och om du är intresserad kontaktar du oss på 08-562 251 00.
Superbolånet Private Banking, eller Superbolånet PB som vi också brukar kalla det, är ett bolån till våra Private Banking-kunder där minst en person i hushållet har 3 miljoner i samlat kapital hos oss. Intresset är stort och vi tar just nu hand om alla ansökningar vi fått in. Vi kommer snart att kunna ta emot fler, så håll utkik på den här sidan för mer information. Tills vidare kan du ta del av resten av vårt attraktiva erbjudande med marknadens lägsta courtage, personlig service, beslutsstöd och mycket mer.
Det ska vara billigt att vara rik. Därför erbjuder vi våra Private Banking-kunder bolån, marknadens lägsta courtage, personlig service, beslutsstöd och mycket mer. Superbolånet PB, som riktar sig till våra Private Banking-kunder, har ett begränsat utlåningsutrymme. Men du kan självklart alltid ta del av resten av vårt attraktiva erbjudande!

På onsdag 8/11 kan du ansöka om Superbolånet PB!

Vi har nu ett begränsat antal bolån till våra Private Banking-kunder som du kan lämna en intresseanmälan för på den här sidan från onsdag 8/11 kl 10:00. Först till kvarn gäller!

Först till kvarn! Nu kan du få Superbolånet PB

Vi har nu ett begränsat antal bolån till våra Private Banking-kunder. Du behöver ha 3 miljoner i samlat kapital och genomgå en kreditprövning för att kunna få Superbolånet PB. Handläggningstiden är ungefär 4 veckor.

Lämna dina uppgifter så kontaktar vi dig

Vänligen ange en giltig mejladress
Vänligen fyll i Namn
Vänligen ange en giltig mejladress
Vänligen fyll i Telefonnummer
Vänligen ange en giltig mejladress
Vänligen fyll i Mejladress
Vänligen ange en giltig mejladress
Vänligen fyll i Önskat lånebelopp
Vänligen ange en giltig mejladress
Vänligen fyll i Uppskattat marknadsvärde
Vänligen ange en giltig mejladress
Vänligen fyll i Sparande hos oss
Vänligen ange en giltig mejladress
Vänligen fyll i Sparande utanför Avanza

Tack!

Vi återkommer med ansökningshandlingar inom kort. Handläggningstiden kan sedan variera beroende på belastning - ungefär 4 – 8 veckor.

Vi kan inte garantera att din ansökan beviljas utan du behöver klara av vår sedvanliga kreditprövning samt uppfylla våra kriterier för Superbolånet PB.

Varma hälsningar
Avanza Private Banking

Något gick fel

Var vänlig försök igen vid ett senare tillfälle.

Få 0,79% eller 0,99% i ränta

Om du har mellan 3-10 milj kr i samlat kapital hos oss får du 0,99% i effektiv ränta. Har du över 10 milj kr i samlat kapital får du 0,79% i effektiv ränta. Gäller om du lånar upp till 50% av bostadens marknadsvärde.

Låna mellan 1-10 miljoner

Du kan låna upp till 50% av marknadsvärdet på din fastighet eller bostadsrätt. Minst 1 miljon och max 10 miljoner.

Lånet är flexibelt

Lånet har en unik flexmöjlighet på upp till 500 000 kronor som gör att du kan sätta in och ta ut pengar när du vill, utan att behöva göra en ny ansökan och kreditprövning.

Aktuella räntor

Gäller rörlig ränta per 2021-02-01
Effektiv ränta
Samlat kapital
Så mycket kan du låna
0,79%
Minst 10 miljoner kr
Upp till 50% av bostadens marknadsvärde
0,99%
Mellan 3-10 miljoner kr
Upp till 50% av bostadens marknadsvärde
Sveriges billigaste bolån jämfört med angivna räntor på Konsumenternas räntejämförelse per 2021-02-01.

Aktuella räntor

Gäller rörlig ränta per 2021-02-01. Upp till 50% av bostadens marknadsvärde.
Effektiv ränta
Samlat kapital
0,79%
Minst 10 miljoner kr
0,99%
Mellan 3-10 miljoner kr
Sveriges billigaste bolån jämfört med angivna räntor på Konsumenternas räntejämförelse per 2021-02-01.

Fakta om Superbolånet Private Banking

Fakta om Superbolånet PB

Villkor för att ansöka
För att kunna ansöka om Superbolånet PB behöver du vara eller bli Private Banking-kund, och minst en person i hushållet behöver ha 3 miljoner i samlat kapital hos oss. Med samlat kapital menas ditt totala engagemang, som till exempel värdepappersinnehav och pension.
Det här får du belåna
Lånet kan sökas för en villafastighet, radhus eller bostadsrätt i Sverige där du är folkbokförd. Fastigheten eller bostadsrätten ska vara avsedd för permanent boende och därför är det inte möjligt att belåna ett fritidshus, utlandsboende eller näringsfastighet.
Så mycket kan du låna
Du kan låna mellan 1-10 miljoner och belåningsgraden får maximalt vara 50%. Det innebär att ditt totala lån maximalt får vara hälften av bostadens marknadsvärde.
Ränta

Superbolånet PB:s ränta bestäms av Riksbankens reporänta dock lägst -0,20%, med ett påslag som är bundet på 3 månader. Hur stort påslag som görs utöver reporäntan styrs av vilken belåningsgrad du har på bostaden, det vill säga Superbolånet PB:s andel av bostadens marknadsvärde.

Har du ett samlat kapital på minst 10 miljoner, samt belåningsgrad upp till eller lika med 50%, är den effektiva räntan 0,79%. 

Har du ett samlat kapital på mellan 3 och 10 miljoner, samt belåningsgrad upp till eller lika med 50%, är den effektiva räntan 0,99%. 

Vid en belåningsgrad högre än 50% men max 75% är räntan 1,09%, vid en belåningsgrad över 75% men max 85% är räntan 1,29% och vid en belåningsgrad över 85% är räntan 2,19%.

Räntesatserna ovan gäller per 2021-02-01.

Mer information om räntan hittar du här.

Allmänna villkor om ränterabatten Superbolånet

Det här är flex

Superbolånet PB har en unik flexmöjlighet där du kan sätta in och ta ut pengar inom din beviljade kredit när du vill utan en ny ansökan och kreditprövning. Flexutrymmet kan maximalt vara 500 000 kr, och du väljer själv belopp när du ansöker om lånet.

Läs mer om flexutrymmet.

Amortering

När lånet beviljas är belåningsgraden maximalt 50% av bostadens värde och då finns inget krav på amortering. Om värdet på bostaden minskar så att belåningsgraden överstiger 75% inträder ett amorteringskrav och en amorteringsplan som bestäms individuellt.

Om lånet omfattas av ett amorteringskrav som följer av lag eller myndighets föreskrift ska lånet amorteras i enlighet med Avanzas anvisningar.

Räkneexempel för vårt bolån

Du kan låna mellan 1-10 miljoner kronor med din villa eller bostadsrätt som säkerhet.
Lånebelopp
2 000 000 kr
Ränta
0,9855%*
Effektiv årsränta
0,99%*
Räntekostnad per månad
1 643 kr
Återbetalningstid
30 år
Uppläggningsavgift
0 kr
Årsavgift
0 kr

Belopp att återbetala är 2 296 458 kr varav 296 458 kr i ränta.***

Räkneexemplet förutsätter att räntan är oförändrad under tiden. I exemplet är inga skatteavdrag medräknade. Vi har ingen uppläggningsavgift och ingen aviavgift.
* Räntesats för lån med en maximal belåningsgrad på 50% per 2021-01-27.
** Beräknad på en rak amortering med 30 års löptid. Amortering vid belåningsgrad 50% är valfritt, amorteringskrav införs om belåningsgraden överstiger 75%.
*** Under förutsättning att räntan under denna period är oförändrad. Inga skatteavdrag har medräknats i exemplet.

De vanligaste frågorna om Superbolånet Private Banking

De vanligaste frågorna om Superbolånet PB

Vem får låna Superbolånet PB?
För att kunna ansöka om Superbolånet PB behöver du vara eller bli Private Banking-kund, och minst en person i hushållet behöver ha 3 miljoner i samlat kapital hos oss. Med samlat kapital menas ditt totala engagemang, som till exempel värdepappersinnehav och pension.
Varför har ni satt ett tak för hur mycket ni lånar ut?
Anledningen till att vi valt att sätta ett tak för hur mycket vi lånar ut är att vi vill hålla risken i vår utlåning låg även fortsättningsvis. Med en maximal belåning på halva bostadens värde och därtill tre miljoner i samlat sparande hos oss kan vi erbjuda ett bolån till riktigt låg ränta och samtidigt ha en låg risk.
Går det att räkna samman flera familjemedlemmars sparande för att uppnå ett högre samlat kapital, och på så vis ansöka om Superbolånet PB?
Nej, för att kunna ansöka om Superbolånet PB måste minst en person i hushållet ha minst 3 miljoner i samlat kapital hos oss.
Kan jag låna till flera bostäder?
Nej, det går bara att låna till en bostad som du äger och som är avsedd för permanent boende.
När och hur debiteras räntan?
Räntan debiteras från ditt Superbolånet PB-konto den sista bankdagen varje månad. Du väljer själv om du vill ha ett autogiro från en annan bank eller en automatisk överföring från ett annat konto hos oss.
Erbjuder ni något annat bolån utöver Superbolånet PB?

Om du inte uppfyller kraven för Superbolånet PB kanske du Bolån+ kan vara något för dig. Det riktar sig mot alla våra kunder som har upp till 75% i belåningsgrad.

Till Bolån+

Fördjupad information om Superbolånet Private Banking

Fördjupad information om Superbolånet PB

Information om bolån Information om bolån
Detaljerad information Detaljerad information
Priser Priser

Vill du också ta del av den nya tidens Private Banking?

Som Private Banking-kund hos oss får du ett riktigt lågt courtage, ett rekordstort utbud och tillgång till ett team av specialister. Helt gratis, som det borde vara.

Bli kund idag.
Ring 08-562 251 00

Bli kund idag. Ring <span style= Bli kund idag. Ring 08-562 251 00