På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

SolidX
Kalkyl sätter en riktkurs på 8,50 kronor för Solidx i sitt huvudscenario (Finwire)

2022-08-18 15:46

It-konsultbolaget Solidx har ingick nyligen avtal med Kalqyl och nu har analysbolaget publicerat sin första uppdragsanalys av bolaget. Det framgår av ett pressmeddelande.

"Efterfrågan på kompetens inom IT är hög. Vidare finns en skalbarhet som är ovanlig för ett konsultbolag. Solidx genomför nu en breddning av verksamheten till bemanning av sjukvårdspersonal där samma affärsmodell ska implementeras. Bolaget kan dessutom överraska marknaden med förvärv. Vår bedömning är att framtidsutsikterna ser mycket goda ut och att bolaget har stora möjligheter att fortsätta kombinera hög omsättningstillväxt med en god vinstmarginal, vilket vi ser kommer få fortsatt genomslag på aktien", skriver Kalkyl i uppdragsanalysen.

Kalkyl sätter en riktkurs på 8,50 kronor i sitt huvudscenario. I ett optimistiskt scenario hamnar riktkursen på 23 kronor och i ett pessimistiskt scenario på 5 kronor.

Henrik Öhlin
henrik.ohlin@finwire.se, 0703-21 06 99
Nyhetsbyrån Finwire


redaktion@finwire.org
© Copyright

SolidX - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -