På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

AFRY
Afry-bolag får uppdrag att utveckla Ocean Space Centre i Norge (Finwire)

2022-08-17 09:17

Advansia som är en del av Afry får uppdrag av Statsbyggs projektorganisation för utveckling av Ocean Space Centre i Trondheim, Norge. Det framgår av ett pressmeddelande.

Advansia ska leverera projektledning, inklusive leverans av inköpare, systematiskt färdigställande, Integrated Technical Building installations, facility management, ekonomi- och dokumentkontroll samt logistik för byggarbetsplats.

Ocean Space Centre har en planerad total yta om 49 000 kvadratmeter och ska vara centralt för att öka värdet och återuppbygga marinindustrierna lokalt, nationellt och globalt.

"Vi ser fram emot att bidra med vår expertis i planeringen och utvecklingen av Ocean Space Centre. Det här är ett omfattande projekt med stort värde för samhället och vi är stolta över att kunna bidra med ett komplett team från början till slut", säger Christopher Klepsland, landschef Norge på Afry.

En del teststationer planeras också till havs. Byggnation startar under hösten och ska vara klart 2028.

Max Kaing
Nyhetsbyrån Finwireredaktion@finwire.org
© Copyright

AFRY - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -