På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

SHT Smart High-Tech
SHTs dotterbolag får order värd 450 000 kronor (Finwire)

2022-08-16 12:09

Teknikbolaget SHT Smart High-Techs kinesiska dotterbolag har erhållit en serieleveransorder av GT-TIM från ett företag till en applikation för kylning av industriella robotar. Det framgår av ett pressmeddelande.

Ordern avser standardprodukten GT-TIM med viss modifiering för kunden. Ordervärdet är 450 000 kronor. Första leverans om 2 000 stycken sker med start under augusti.

"Teamet i Kina i samverkan med vår svenska R&D organisation har lyckats kvalificera in GT-TIM i en avancerad, serietillverkad industrirobot. Detta är ett genombrott inom koncernen och vi är optimistiska över ytterligare seriebeställningar från samma kund, samt att kunna attrahera fler verksamheter med liknande tillämpningar," säger Hongfeng Zhang, vice vd med ansvar för Kinaverksamheten på Smart High Tech.

Max Kaing
Nyhetsbyrån Finwireredaktion@finwire.org
© Copyright

SHT Smart High-Tech B - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -