På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

Invent Medic Sweden
Invent Medic börjar sälja sin menskopp i Tyskland (Finwire)

2022-08-15 12:06

Medicinteknikbolaget Invent Medics produkt Efemia Menstrual Cup finns nu tillgänglig via bolagets e-handelsbutik på tyska Amazon. Det framgår av ett pressmeddelande. Sedan tidigare säljs även bolagets första produkt Efemia Bladder Support via Amazon.

- Det är oerhört spännande att vi nu tar klivet in på den tyska marknaden med vår menskopp. Vi ser en betydande potential för Efemia Menstrual Cup på denna marknad, bland annat på grund av marknadens storlek kombinerat med att vi kan återanvända samt anpassa den marknadsföring som har fungerat bäst i Sverige. Vår erfarenhet är även att många tyska konsumenter gärna använder sig av hållbara produkter, vilket ger oss en fördel gentemot traditionella mensskydd, säger Isabelle Ström, Digital Marketing Manager på Invent Medic.

Stefan Linnér
stefan.linner@finwire.se
Nyhetsbyrån Finwireredaktion@finwire.org
© Copyright

Invent Medic - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -