På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

LL Lucky Games
LL Lucky Games lanserar spelet Beetle Bailey på fem marknader (Finwire)

2022-08-10 09:25

Kasinospelutvecklaren LL Lucky Games tecknade förra året ett treårigt avtal med King Features Syndicate och nu är det premiär för första spelet när Beetle Bailey lanseras i flera länder. Det framgår av ett pressmeddelande.

Spelet lanseras i Sverige, Tyskland, Norge, Finland och Kanada för spelare på ComeOn. Spelet är en slot med 4 hjul, 3 rader och 81 olika kombinationer till vinst. Spelet kommer finnas tillgängligt 10 augusti.

"Vi är mycket stolta över vår senaste lansering, Beetle Bailey. Att utveckla ett varumärkesspel tillsammans med King Features ger oss ytterligare exponering. Jag är glad att partnern ComeOn! såg potentialen i produktionen och valde spelet exklusivt. Jag uppskattar vårt partnerskap och samarbete", säger Mads Jørgensen, medgrundare och vd för LL Lucky Games.

Max Kaing
Nyhetsbyrån Finwireredaktion@finwire.org
© Copyright

LL Lucky Games - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -