På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

C Security Systems
C Securitys GPS-tracker ska erbjudas på franska båtmässor (Finwire)

2022-08-10 10:48

Franska CGI Finance och SGB Finance, dotterbolag till storbanken Société Générale, har valt att inkludera båtlarmspecialisten C Securitys GPS-tracker C-pod mini som en del av sina finansierings- och försäkringserbjudanden till franska båtkunder. Det framgår av ett pressmeddelande.

Erbjudandet kommer marknadsföras under Frankrikes tre största båtmässor som äger rum de kommande månaderna. Kunderna ska få en reduktion av försäkringspremien och självrisken vid köp av en ny båt, med motkravet att de installerar en C-pod mini till en kostnad om 1 euro.

- CGI och SGB gjorde motsvarande kampanj på totalt 4 mässor under 2018/2019 då kunderna erbjöds liknande villkor vid installation av C-pod Lite. Det resulterade i beställningar på över 600 enheter. Detta blir en favorit i repris", kommenterar Eben Martin, exportförsäljningschef på C Security.

CGI och SGB köper produkten från båtlarmsspecialisten för 149 euro styck, där service ingår i ett år.

Jesper Ahlberg
jesper.ahlberg@finwire.se
Nyhetsbyrån Finwireredaktion@finwire.org
© Copyright

C Security - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -