På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

QuickBit
Quickbit lanserar funktion med möjlighet för utlåning av kryptovalutor mot avkastning (Finwire)

2022-07-06 11:11

Fintechbolaget Quickbit, som utvecklar tekniklösningar, lanserar på onsdagen funktionen Earn Wallet, som låter användare av företagets app låna ut kryptovalutor mot en viss avkastning. Det framgår av ett pressmeddelande.

Earn Wallet lanseras initialt för utlåning av Bitcoin, men andra valutor kan komma att adderas efterhand. Erbjudandet ska finnas tillgängligt i Sverige och Norge och avkastningen är rörlig. Utbetalningarna sker veckovis och beräknas på daglig basis för de dagar valutorna lånas ut.

"Jag är mycket glad att kunna meddela att vi nu adderar tjänsten Earn Wallet till vårt ekosystem av kryptolösningar. Vi är därmed det enda svenska kryptobolaget att tillhandahålla en utlåningstjänst av kryptovaluta vilket ytterligare stärker vår position och vårt konsumenterbjudande i Norden", kommenterar Quickbits vd Hammad Abuiseifan.

Bolaget förklaras även att funktionen tillåter användare att när som helst flytta tillbaka de utlånade kryptovalutorna till sina privata plånböcker.

Jesper Ahlberg
Nyhetsbyrån Finwireredaktion@finwire.org
© Copyright

Quickbit - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -