På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

Nokia
Nokia i avtal med Taiwan Mobile (Finwire)

2022-05-27 08:00

Telekombolaget Nokia och Taiwan Mobile stärker sitt partnerskap genom ett avtal där operatörens 5G-täckning ska utökas. Det framgår av ett pressmeddelande.

Nokia kommer tillhandahålla sin senaste energieffektiva AirScale-portfölj. Bolaget kommer även utöka sin befintliga 5G Standalone Core hos Taiwan Mobile för att göra det möjligt för operatören att tillhandahålla avancerade 5G-tillämpningar.

"Det här nya avtalet om utökad täckning är ett bevis på de stora framsteg som vi har gjort i utbyggnaden av 5G-tjänster i Taiwan med vår långsiktiga partner Taiwan Mobile som enda leverantör. Det är också uppmuntrande att se hur vår AirScale-portfölj bidrar till att minska energiförbrukningen och banar väg för en hållbar framtid," säger Tommi Uitto, chef för Mobile Networks på Nokia.

Max Kaing
Nyhetsbyrån Finwireredaktion@finwire.org
© Copyright

Nokia Oyj - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -