På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

Viaplay Group
Viaplay Group annonserar nästa originalfilm (Finwire)

2022-05-25 09:04

Mediebolaget Viaplay Group annonserar senaste långfilmen i den pågående investeringen i unika nordiska berättelser. Filmen "Det är något som inte stämmer", ska vara en av de 70 originals Viaplay planerar att släppa under 2022, enligt ett pressmeddelande.

Filmen beskrivs som ett ambitiöst svenskt drama som utforskar universella teman av kärlek, ångest och sökandet efter sig själv. Filmen är baserad på Martina Haags romaner och huvudkaraktären kommer spelas av Alexandra Rapaport.

"Detta storfilmsprojekt kommer att bjuda på hög igenkänningsfaktor hos tittare i Sverige, Norden och internationellt - faktiskt, för alla som någonsin älskat eller blivit älskade. Vi har samlat ett team i världsklass för att berätta denna drabbande historia genom en ovanlig narrativ struktur. Vi fortsätter att särskilja Viaplay genom vår investering i unika streamingupplevelser," säger Filippa Wallestam, Chief Content Officer på Viaplay Group.

Filmen produceras av Calle Jansson och Mathias Gruffman på Bigster och kommer distribueras globalt av Viaplay Content Sales. Inspelningen pågår just nu i Stockholm.

Max Kaing
Nyhetsbyrån Finwireredaktion@finwire.org
© Copyright

Viaplay Group A - I dag

{point.key}

Viaplay Group A - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -