På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

Skymap lanseras i Finland (Finwire)

2022-05-25 07:29

Mjukvarubolaget Skymap lanserar sina tjänster för den finska marknaden, och fortsätter sin expansion i Norden. Det framgår av ett pressmeddelande.

Skymap har implementerat finska koordinatsystem vilket öppnar upp företagets tjänster för den finska bygg- och fastighetsbranschen. Bolaget finns sedan tidigare i Sverige och håller på att etablera sig i Norge.

"Finland ligger långt fram i digitaliseringen av bygg- och fastighetsbranschen och är därför ett naturligt nästa steg för oss. Dessutom kan vi genom vår samarbetspartner Exact, som är en av de flitigaste användarna av Skymap i Sverige och Norge, ta det första steget in i Finland innan vi breddar oss till fler kunder", säger Skymaps grundare och vd Jon Bengtsson.

Skymap håller även på att utveckla sin plattform för att kunna hantera fler koordinatsystem, och snart ska bolaget utföra kundtester.

Joel Andersson
Nyhetsbyrån Finwireredaktion@finwire.org
© Copyright

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -