På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

JS Security
JS Security följer plan - planerar förvärv - ser påverkan från kriget på säljprocess (Finwire)

2022-05-25 08:52

Cybersäkerhetsbolaget JS Security uppger att man följer den plan som man satte i samband med noteringen på Spotlight Stock Market i maj i fjol.

Samtidigt har den geopolitiska oron fått en effekt i marknaden.

"Vi är alla väl medvetna om det spända läget i Europa och att hoten om cyberattacker ständigt ökar. I och med detta är många företag försiktiga med att implementera nya system. Det oroliga omvärldsläget har försvårat vår initiala säljprocess och aktivitet", skriver vd Christopher Ramstedt i en kommentar och fortsätter.

"Säkerhetssystem applicerat på lagring är oftast komplexa lösningar som kräver tid, både att utveckla men även att implementera. Koncernens huvudprodukt är en infrastrukturprodukt som kräver mycket planering och arbete från den beställande kundens sida. Intresset för att addera nya system är enligt många bolag inte i prioritet i spända säkerhetslägen, även om det är nu det behövs som allra mest."

Under året planerar företaget att bland annat identifiera och förvärva något eller några bolag som stärker företagets position inom cybersäkerhetsbranschen, att identifiera och förvärva något eller några bolag inom software-as-a-service, SaaS, med tillhörande positivt kassaflöde,
att fortsatt genomföra en kommersialisering av JS Securitys lagrinssystem samt fortsatt arbeta med att marknadsnotera och skapa värde i JSTX, vilket är JS Securitys krypto-token.

newsroom@finwire.se
Nyhetsbyrån Finwireredaktion@finwire.org
© Copyright

JS Security - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -