På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

Fabege
Fabege tecknar avtal med CGI om två kontor (Finwire)

2022-05-25 07:56

Fastighetsbolaget Fabege och CGI har tecknat avtal om två nya kontor, enligt ett pressmeddelande. Det ena är i Solna Business Park med en yta på cirka 4 200 kvadratmeter. Det andra i Glädjen på Västra Kungsholmen med en yta på cirka 1 300 kvadratmeter.

Avtalet är på sju år, tillträde beräknas ske i mars 2023 på Kungsholmen och i oktober 2023 i Solna. I huvudsak är det CGIs medarbetare i Kista som kommer flytta till Solna, detta på grund av att många av kunderna redan finns där. Medarbetare från Vasagatan kommer flytta till Kungsholmen. Kontoren ligger cirka 4 kilometer emellan varandra.

"Vi behövde nya lokaler som kan utvecklas med vår växande verksamhet. Samtidigt sökte vi efter en flexibel lösning som låter våra medarbetare arbeta och ha möten på olika platser runt om i Stockholm. Och det fick vi med Fabeges lösning," säger Leif Alama, Senior Vice President på CGI i Sverige.

Max Kaing
Nyhetsbyrån Finwireredaktion@finwire.org
© Copyright

Fabege - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -