På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

BEYOND FRAMES
NETTOOMSÄTTNINGEN STEG TILL 8,2 MLN KR 1 KV (5,9) (Direkt)

2022-05-25 08:29

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Gamingbolaget Beyond Frames, inriktade mot AR och VR, redovisar en nettoomsättning på 8,2 miljoner kronor för det första kvartalet 2022 (5,9).

Bolagets intäkter består främst av försäljning av spel för VR-glasögon samt intäkter av engångskaraktär, enligt rapporten.

Ebitda-resultatet i kvartalet uppgick till 1,0 miljoner kronor (1,5).

"Generellt upplever vi en stabil försäljningsutveckling av våra spel i takt med att fler personer får tillgång till hårdvara som stödjer virtual reality (VR) samtidigt som vi intensifierar våra marknadsföringsinsatser. Det är främst våra etablerade titlar som fortsätter att bidra starkt till bolagets ökande intäkter", skriver vd Ace St. Germain i delårsrapporten.

Enligt vd:n har Beyond Frames en solid pipeline av kommande affärer.

"I skrivande stund har vi fler än 100 pågående diskussioner om publiceringsavtal, headsetpartnerskap, förvärv och omvandling av äldre titlar till extended reality (XR) genom våra tjänster. Vi förväntar oss att stänga två affärer under andra kvartalet", skriver han.

Börsredaktionen +46 8 51917911 https://twitter.com/Borsredaktion

Nyhetsbyrån Direkt


Beyond Frames - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -