På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

Max Matthiessen förvärvar Cover Consulting (Finwire)

2022-01-28 13:21

Finansiella rådgivningsfirman Max Matthiessen förvärvar Göteborgsbaserade Cover Consulting. Det framgår av ett pressmeddelande.

I och med det nya förvärvet växer Max Matthiessens kontor i Göteborg med ett tiotal medarbetare och närmar sig totalt cirka 50 personer. Bolaget får viktiga tillskott till bland annat sina affärsområden sakförsäkringar, pensionslösningar och kapitalplaceringar.

Cover Consulting omsatte 33 miljoner kronor under 2021.

"Cover Consulting passar verkligen oss som hand i handske. Både Cover och vi på Max Matthiessen har samma värderingar kring både affären och kundmötet. Cover kommer att docka in i vårt Göteborgskontor och tillföra värde till våra existerande kunder och vara viktiga för vår tillväxtresa i Göteborgsområdet", säger Jacob Schlawitz, vd och koncernchef på Max Matthiessen.

Ingen köpeskilling framgår.

Isac Boukachabia
Nyhetsbyrån Finwireredaktion@finwire.org
© Copyright

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -