På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

WilLak
Willaks ordförande säljer aktier för att teckna teckningsoptioner (Finwire)

2022-01-26 16:23

Byggunderleverantören Willak styrelseordförande Jan Axelsson har via bolag avyttrat 7 miljoner aktier i Willak till kursen 39 öre per aktie för att möjliggöra full teckning av teckningsoption TO1. Det framgår av ett pressmeddelande.

- Jag avser behålla min ägarandel i Willak och har för avsikt teckna fullt ut för samtliga mina teckningsoptioner. För att balansera mitt ägande och samtidigt skapa finansiell möjlighet för teckningen har jag avyttrat en del aktier utanför marknaden till en privat investerare. Jag tror mycket på att Willak kommer ha goda möjligheter att lyckas efter att ha blivit utdelat till aktieägarna, samtidigt som jag ser positivt på att genomföra ett omvänt förvärv av ett intressant bolag i det nuvarande Willak, kommenterar Jan Axelsson.

Henrik Öhlin
henrik.ohlin@finwire.se, 0703-21 06 99
Nyhetsbyrån Finwireredaktion@finwire.org
© Copyright

WilLak - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -