På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

Rizzo Group
Rizzo Group kallar till andra kontrollstämma för att besluta om fortsatt drift eller likvidation (Finwire)

2022-01-26 14:13

Aktieägarna i sko- och accessoarbolaget Rizzo Group kallas till extra bolagsstämma, tillika andra kontrollstämma, måndagen den 21 februari i Stockholm.

Bolaget höll den 23 juni i fjol en extra bolagsstämma tillika första kontrollstämma där beslut fattades om att driva verksamheten vidare. Rizzo är därför skyldigt enligt aktiebolagslagen att inom åtta månader därefter hålla en andra kontrollstämma. Vid denna andra kontrollstämma ska frågan om bolaget ska fortsätta bedriva verksamheten eller träda i likvidation prövas på nytt.

Styrelsens primära förslag är konstaterande att aktiekapitalet har återställts och förslaget är därför fortsatt drift. Styrelsens sekundära förslag är likvidation. Dagen för skifte av bolagets behållna tillgångar, om några, beräknas kunna infalla omkring första halvåret av 2023. Någon skifteslikvid är försiktighetsvis inte att påräkna. Styrelsen har inget förslag till likvidator.

Henrik Öhlin
henrik.ohlin@finwire.se, 0703-21 06 99
Nyhetsbyrån Finwireredaktion@finwire.org
© Copyright

Rizzo Group B - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -