Wyld Networks
Wyld Networks i brittiskt samarbete som involverar dess IoT-lösning (Finwire)

2021-12-21 08:23

Wyld Networks ska hjälpa Overbury Enterprises, som har en stor jordbruksgård i Storbritannien, med sitt digitaliseringsmål och demonstrera fördelarna av IoT i jordbruket. Det framgår av ett pressmeddelande.

Det hela sker under ett samarbete som också inkluderar brittiska Glas Data, en leverantör av molnbaserad lösning för effektivare förvaltning och beslutsfattande inom jordbruket.

Samarbetet går ut på att Wyld Networks bistår med sin satellitbaserade IoT-lösning och den information som inhämtas från Overburys mark matas vidare in i Glas Datas gränssnitt.

”Detta kommer att göra det möjligt för Overbury att utveckla sin förvaltning med förbättrad produktivitet och miljöstyrning genom automatisering, aggregering och analys av data”, skriver Wyld.

Wylds vd Alastair Williamson uppger sig vara glad över samarbetet för att det ”kommer att vara ett skyltfönster gentemot jordbrukssektorn för att påvisa hur lantbrukare kan öka produktiviteten samtidigt som de uppfyller miljömässiga hållbarhetsmål”, säger han.

Reno Santic
Nyhetsbyrån Finwire
https://twitter.com/finwire
newsroom@finwire.se



redaktion@finwire.org
© Copyright

Wyld Networks - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -