På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

Euroafrica Digital Ventures
Euroafricas dotterbolag tecknar avtal med mäklarkedjan för marknadsföring av bostadsannonser (Finwire)

2021-12-09 15:08

Plattforms- och mediabolaget Euroafricas dotterbolag Social Media Lab har tecknat ett avtal med mäklarkedjan Properties & Partners att nyttja bolagets plattform Social Content för automatisk mikromarknadsföring i sociala medier av listade bostadsobjekt. Det framgår av ett pressmeddelande.

Avtalet innebär att bolaget utvecklar en modul till Social Content vilket möjliggör för mäklarfirmor att själva marknadsföra deras listade objekt på sociala media-plattformar. Genom Social Content får mäklarna automatiska rapporteringar om hur varje enskild annons presterar och när objektet har rapporterats som sålt slås annonsen om automatiskt till ett sålt objekt. Bolagets ersättning är 20 procent av den mediepeng mäklarna väljer att spendera på marknadsföringen.

Henrik Öhlin
henrik.ohlin@finwire.se, 0703-21 06 99
Nyhetsbyrån Finwireredaktion@finwire.org
© Copyright

Euroafrica Digital Ven... - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -