På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

Inhalation Sciences Sweden
Inhalation Sciences får order på modulen XposeALI värd 55 752 euro (Finwire)

2021-12-08 10:55

Inhalationsbolaget Inhalation Sciences har fått en order värd 55 752 euro avseende modulen XposeALI, skriver bolaget i pressmeddelande.

Ordern kommer från det italienska läkemedelsbolaget Chiesi och Karolinska Institutet (KI) som är två återkommande kunder till bolaget. Modulen ska användas i ett gemensamt forskningsprojekt som ska utföras av Chiesi och Institutet för miljömedicin vid Karolinska Institutet (KI).

"Både Chiesi och KI är erkända världen över som ledande organ inom inhalationsforskning. Det är ett kraftfullt stöd för vår teknik att de väljer oss gång på gång för att uppnå sina resultat i tidiga skeden. Vi är också glada över att se dem känna igen de unika kapaciteterna och fördelarna med XposeALI. Vi tror att det kommer att bli en erkänd ledare inom sin nisch", kommenterar ISABs vd Manoush Masarrat.

Filip Lindkvist
Nyhetsbyrån Finwireredaktion@finwire.org
© Copyright

Inhalation Sciences - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -