Go Blockchain Fund ökade 4,13 procent i november - Northern Data, Riot Blockchain och Nvidia bidrog positivt (Finwire)

2021-12-08 09:23

Fonden Go Blockchain Fund A steg 4,13 procent i november, vilket var bättre än fondens jämförelseindex som minskade 2,80 procent. Det framgår av en månadsrapport skriven av fondens förvaltare Sami Rusani.

I månadens nyhetsbrev lyfter förvaltaren inledningsvis fram en ny rapport som visar att försäljningen av NFTer kan komma att överstiga 17,7 miljarder dollar under 2021.

Vidare skriver förvaltaren att Asiens rikaste man menar på att blockchain-teknologin kommer att förändra många industrier och pekar på att det handlar om så mycket mer än kryptovalutor.

Avslutningsvis skriver Rusani att man sett flera ölbryggerier börja använda sig av blockchain-teknologi i Europa. Tidigare har man rapporterat om att vingårdar också anammat blockkedjan.

De främsta bidragsgivarna till fondens utveckling Northern Data, Riot Blockchain samt Nvidia vars aktier steg med 97,20, 43,10 respektive 27,90 procent under månaden.

Go Blockchain Fund A, % november, 2021
Fond MM, förändring i procent 4,13
Index MM, förändring i procent -2,80

Isac Boukachabia
Nyhetsbyrån Finwire

Läsaren av innehållet kan anta att Finwire har erhållit eller kommer att erhålla betalning för utförandet av finansiella företagstjänster från bolaget. Ersättningen är på förhand avtalad och är inte beroende av innehållet.



redaktion@finwire.org
© Copyright

Go Blockchain Fund A - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -