SPAGO NANOMEDICAL
ANDRA DOSGRUPPEN FÄRDIGREKRYTERAD I STUDIE (Direkt)

2021-12-02 10:41

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Samtliga patienter har rekryterats i den andra dosgruppen i Spago Nanomedicals fas 1-studie Spagopix-01 med det tumörselektiva kontrastmedlet Spagopix.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Totalt har sex patienter med bekräftad bröstcancer inkluderats i den andra dosgruppen i studien. Ett antal justeringar av studieprotokollet har gjorts under studien för att bland annat bredda patientunderlaget och förenkla inklusion av patienter. Inklusive de sex patienter som ingick i första dosgruppen har totalt tolv patienter utvärderats i studien.

Studiens primära mål är att studera säkerhet vid olika doser av Spagopix. Sekundära mål innefattar att undersöka hur kontrastmedlet kan förstärka MRT-bilder vid klinisk användning i patienter med solida tumörer i bröst, samt i levern och bukspottskörteln.

Tidigare interimsresultat har visat på en god säkerhetsprofil och tydlig kontrast i MRT-bilder av brösttumörer vid nuvarande dos. Nya interimsresultat beräknas kunna rapporteras i början av 2022, uppger bolaget.

David Djuphammar +46 8 5191 7913

Nyhetsbyrån Direkt


Spago Nanomedical - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -