Tessin Nordic Holding
Tessin Properties köper fastighet i Härnösand för 37,5 miljoner kronor (Finwire)

2021-12-01 17:00

Tessin Nordic skapade i början av oktober fastighetsbolaget Tessin Properties.

Tessin Properties har nu förvärvat sin första fastighet och kommer inom kort erbjuda sina medlemmar en helt ny investeringsprodukt som innebär att man tillsammans med Tessin får tillgång till intäktsflöden från den förvärvade fastigheten, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Fastigheten är belägen vid Härnösands tågstation i centrala samhället i ett område med citynära handels- och servicefastigheter. Fastigheten inrymmer i dag hyresgästen Dollarstore som är verksam inom detaljhandel. Fastigheten omfattar totalt 3 026 kvadratmeter uthyrbar butiksyta och lager och Tessin Properties förvärvar fastigheten för 37,5 miljoner kronor. Säljare är Peritas.

"Tessins Properties förvärv av fastigheten i Härnösand utgör det första steget i vår nästa tillväxtresa och jag ser fram emot att skapa värden och avkastning för våra medlemmar. Vi byggde Tessin Properties för att öppna upp en ny tillväxtmarknad och samtidigt erbjuda en trygg och flexibel investeringsform för våra medlemmar och professionella investerare", säger Heidi Wik, vd för Tessin Nordic Holding.


Lars Johansson
lars.johansson@finwire.se
Nyhetsbyrån Finwire



redaktion@finwire.org
© Copyright

Tessin Nordic Holding - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -