Transfer Group
Transfer Groups dotterbolag CSG vinner SL-upphandling värd 480 miljoner kronor över åtta år (Finwire)

2021-11-26 17:02

Transfer Groups dotterbolag Commuter Security Group, CSG, har vunnit en upphandling i region Stockholm avseende ordningsvakter, samverkanssamordnare och ett mobilt insatsteam för SL:s avtalsområde City som även är det största området. Det framgår av ett pressmeddelande.

Avtalet som sträcker sig under fyra år med option på ytterligare två plus två år uppgår till 480 miljoner kronor och beställaren har rätt att justera antalet timmar med upp till 25 procent utifrån det ursprungliga avtalet. Totalt omfattar avtalet 110 ordningsvakter i hela Stockholm city.

CSG kommer att bistå med ordningsvakter vars främsta uppgift är att medverka till att upprätthålla den allmänna ordningen och öka tryggheten i kollektivtrafiken. Förutom ordningsvakter bistår även CSG med samverkanssamordnare och ett mobilt insatsteam som arbetar insatsstyrt där trygghetsarbetet behövs som mest för stunden.

CSG var inte billigast i upphandlingen men vann den på grund av höga kvalitétspoäng. Avtalet är värt drygt 57 miljoner kronor per år och med indexering över åtta år uppgår det totala avtalsvärdet till 480 miljoner kronor.

Henrik Öhlin
henrik.ohlin@finwire.se, 0703-21 06 99
Nyhetsbyrån Finwire



redaktion@finwire.org
© Copyright

Transfer Group - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -